Pratite nas

Poznati

Sve za ljepotu: STOJA BILA 9 SATI U KOMI, DANIMA BILA NEPOKRETNA…

Published

on

Trendu podmlađivanja nije odoljela ni Stojanka Novaković Stoja. Ona je drastično promijenila svoj izgled, a na mrežama je već prozivaju kao srpsku Patriciju Guči. Kosu je skratila, bore uklonila, grudi zategla, “malu” podmladila, celulit izbrisala, tijelo stesala

O estetskim zahvatima kojima se podvrgla o Turskoj, sada je prvi put progovorila:

“To je poznato kod mene! Kada se mijenjam, mijenjam sve! Ljetos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspjelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 mjeseca oporavka. Još uvijek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom – otkriva Stoja.

Dosta se spekulisalo o cifri od preko 100 hiljada eura koju je dala za novo lice, a evo kako ona to komentariše:

“Bila sam 9 i po sati u vještačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negdje. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to – dodaje Stoja I otkriva da će za novu godinu pjevati u Modracu, klub “Plaža”.

“Tokom korone sam se posvetila više suprugu, djeci, kučićima i prijateljima. Šta ima ima, šta nema nema, čovjek mora da se navikne na dobro i manje dobro – priznala je pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending