Pratite nas

Zanimljivosti

Svjedočenje „Lude Mire“: PATULJAK IZ BEOGRADA JE URNISAO DJEVOJKE, PO 7 DANA NISU MOGLE DA HODAJU

Published

on

Nakon što je policija raskrinkala takozvanu s*ks-mafiju i pritom uhapsila 22 pripadnika tog klana, koja je „ordinirala“ na području Srbije i Bosne i Hercegovine, oglasila se djevojka pod nadimkom “Luda Mira”, koja se izdavala za sekretaricu u toj mafiji i otkrila mnoge detalje.

Ona priča da su djevojke često upadale u nevolje dok su prodavale tijelo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni.

“Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem djevojku. Njoj sam govorila da kaže da ide kod muža, roditelja ili dječka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila “da ide kod prijateljice”. Zakazala bih gdje treba da se nađe sa obezbjeđenjem i vozačem.

Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbjeđnje je provjeravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbjeđenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka “poklon”.

Djevojke su na licu mjesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cijena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni s*ks, iznosio je 100 eura uz obavezno korištenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 eura, a cijena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti”, priča “Luda Mira” i dodaje:

“Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a djevojke poslije njega nedjelju dana nisu mogle da imaju s*ks. Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan odnos, a djevojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže!

Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Poslije nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje djevojke, zbog čega su počele da ga izbjegavaju.

Podizali smo cijene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo djevojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te djevojke su poslije s*ksa s njim bile nedjelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending