Pratite nas

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Poznati

Novinar zbunio Priju: ŠTA BI BILA DA NE PJEVA?

Published

on

Pjevačica Aleksandra Prijović oduševljava Zagrepčane, na svakom koncertu malo se isplače pa se neki pitaju da li je to njen reklamni trik.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali mediji iz regiona, jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pjevačica, aludirajući na to da nije završila ni srednju školu.

„Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pjevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pjevačica, kako bi zarađivala za hljeb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? – pitao je novinar.

„Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvijek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pjevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla – odgovorila mu je Prijovićeva.

Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? – dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

„Volim. Što da ne? Čovjek se snalazi kako zna i umije – rekla je kroz osmjeh Aleksandra i oduševila sve. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending