Pratite nas

Zanimljivosti

Tamo gdje nema ljudi, lisice kolo vode: OVA DAMA POPELA SE NA 4. SPRAT VIŠESPRATNICE U GADŽINOM HANU

Published

on

Mještanka sela Donjeg Dušnika na području opštine Gadžin Han, Violeta Milenković zatekla je lisicu ispred ulaznih vrata svog stana, na četvrtom spratu stambene zgrade.

Milenković je za agenciju Beta kazala da se sa lisicu ugledala u srijedu ujutru oko 6.30, kada je krenula na posao.

„Lisica je vjerovatno u zgradu ušla još tokom noći, jer su ulazna vrata ostala odškrinuta. Kad sam otvorila vrata stana, uplašila sam se i ja, ali se uplašila i ona. Pobjegla je desetak stepenica niže i stala kao ukopana kod saksija sa cvijećem“, rekla je Milenković.

Kako priča, pokušala je da otjera lisicu, tako što je gađala papučon, ali životinja nije pomjerila „ni za milimetar“.

„Nije htjela da pobjegne, a vrijeme je prolazilo i bilo je jasno da ću da zakasnim na posao, tako da sam morala nekog da pozovem u pomoć“, izjavila je Milenković.

Kako je kazala, sjetila se da u pomoć pozove rođaka koji radi u fabrici „Elid“ u Dušniku.

„Svi vrijeme dok sam čekala da moj rođak dođe, a to je jedno pola sata, lisica se nije pomjerala, samo me je gledala. Brat je došao noseći jedan prutić i istjerao je iz zgrade. Prišao joj je sasvim blizu i izašla je iz zgrade polako, korak po korak“, rekla je Milenković.

Dodala je da se više i ne čudi što se lisice šetaju u Dušniku, ali i u čitavom Zaplanju „jer ljudi je sve manje, a lisica sve više“. (Naj portal)

Zanimljivosti

Zavrtit će vam se u glavi: KOLIKO DANA U GODINI ŽENA PROVEDE PRED ORMAROM, JER NEMA ŠTA OBUĆI!

Published

on

Mislite da je lako donijeti odluku da li je pametnije obući pantalone ili suknju? Zaposleni nikada ne zna kakvo će biti grijanje tog dana na poslu, pa mora da se oblači slojevito.

Ukoliko žena “promaši” boje pa sklopi roze košuljuju sa bordo džemperom – koleginice će je ogovarati!

U prosjeku, žena provede četiri mkeseca razmišljajući o tome šta da obuče za odlazak na posao, oktiva jedna studija. To je 14 minuta dnevno, što je ekvivalentno dva i po dana u godini tokom prosječnog radnog vijeka.

Više od jedne trećine je reklo da je pod pritiskom kako da se obuče za posao, a 76% je priznalo da im je teško da odluče šta je prikladno, a šta ne.
Jedini spas za ovaj problem je da veče prije odlaska na posao pogledate šta kaže vremenska prognoza i da unaprijed na stolicu pripremite garderobu za sutrašnji dan. (Naj portal/ Foto: Depozitfoto)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending