Pratite nas

Poznati

Tea Tairović ne mari za prozivke: NIKOME NE IZVKAČIM PARE IZ DŽEPOVA

Published

on

Tea Tairović poznata je po tome da se novac lijepi za nju. Pjevačica gdje god da nastupa oko nje je velika količina novca a ona ga ne odbija.

Pjevačica se trenutno nalazi u Americi gdje ima turneju, a na društvenim mrežama pojavio se video kako pjevačica uzima bakšiš, ljubi novčanice i nastavlja da u ritmu muzike zabavlja publiku.

Međutim, iako ima ogroman broj obožavaoca ovo se članovima mreže „X“ nije dopalo pa su je napali da pretjeruje, i da s obzirom koliko je postala popularna, nije baš primarno da i na nastupima po klubovima uzima bakšiš.

„Molim vas recite mi da ovo nije istina“, „Uzela je iz nečije ruke“,“Alava je mnogo“, „Čemu ovo“, – bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Tea je nedavno na jednom od koncerta brisala suze novčanicom od 100 eura. To je takođe naišlo na oprečene komentare međutim ona se nje mnogo potresla.

„Nikome ne otim iz džepova. I ne prosjačim za novac. Ali, nikoga neću ni odbiti, Publika me časti jer siguirno ima razlog za to – na sve te komentare odgovara Tea. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending