Pratite nas

Info

To je moja žena: 70-GODIŠNJI DEDA IZREŠETAO SVOGA 25 GODINA MLAĐEG KUMA

Published

on

Motiv teškog ranjavanja D. B. (44) u utorak oko 15 sati u selu Majur kod Šapca je, kako mediji saznaju, navodno svađa oko žene. Prema riječima izvora, osumnjičeni D. P. (71) je pucao u D. B. zbog svoje emotivne partnerke.

„Priča se da je ranjeni muškarac ranije bio u ljubavnoj vezi, čak i u vanbračnoj zajednici, sa jednom ženom. Oni su prije izvjesnog vremena raskinuli, a žena je otpočela novu vezu i to sa osumnjičenim D. P. – otkriva izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, D. B. se navodno nije mirio sa raskidom, a teško mu je palo i to što je ona pronašla novog partnera.

Inače, novi partner D. P. i D. B. su u kumovskim vezama, pa je to dodatno iritiralo ostavljenog muškarca. Navodno, on je danima pozivao svoju bivšu, slao joj poruke, sačekivao je… – kaže izvor i nastavlja:

„Navodno, njen novi partner D. P. je htio da riješi taj “problem” sa D. B. Zato je i došlo do svega ovoga.

Kako se dalje saznaje, osumnjičeni i ranjeni muškarac su se kobnog dana, u utorak, našli da riješe to.

„Tada je došlo i do tuče, a uhapšeni je navodno izvukao deblji kraj. Bijesan zbog batina i čitave situacije, on je otišao kući da se naoruža. Potom je pozvao D. B. da se pnovo nađu i rekao mu da dođe do neke klanice u Majuru. Ovaj je došao, a D. P. je, prema priči očevidaca, zapucao iz automobila. Prvo je pogodio žrtvu sa tri hica u grudi, a onda mu je pucao i u glavu – kaže izvor.

Osumnjičeni je potom otišao s lica mjesta, ali se ubrzo predao policiji, dok je ranjeni muškarac transportovan u beogradsku bolnicu na dalje liječenje i njegove povrede su teške, nalazi se u komi.

Inače, žitelji Majura pričaju da je ranjeni muškarac poznat u kraju. Jedno vrijeme se, prema priči mještana, bavio preprodajom automobila i dijelova. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending