Pratite nas

Zanimljivosti

Tvrdi da je Papin sin: POTPUNO GOLI MUŠKARAC TRI DANA SPAVAO U GEPEKU NJENOG AUTA

Published

on

Bethany Coker podijelila je video 31. januara na kojem se vidi blatnjavo suvozačko sjedište njenog automobila.

“Moj auto je bio kod kuće cijelu noć dok smo se vozili vani do 2 sata ujutro i jutros sam ga upalila ne obraćajući pažnju, samo da bih se vratila i vidim blato” opisuje dok pokušava očistiti sasušeno blato sa sjedišta.

“Jedino logično objašnjenje je da je muškarac blatnog dupeta sinoć spavao u mom je***om autu”, kaže pred kraj videa.

Zatim, 2. februara, Coker je objavila novi video i njeni fanovi saznali su da je bila u pravu – u njenom gepeku bio je muškarac.

“Ovaj tip je u mom gepeku od subote potpuno gol”, napisala je u opisu.

“Trenutno je utorak. Izgleda da sam otkrila odakle blato.”

Coker kaže da se skrivao u gepeku automobila i kada je snimila prvi video na kojem čisti blatno prednje sjedište. Žena je muškarca upitala zašto je u njenom prtljažniku, na što je on odgovorio:

“To je ritual inicijacije “.

Zatim ga je pitala kako je ušao u gepek, a muškarac, koji nije identificiran, odgovara:

“Ja sam Papin sin.”

Policajci su stigli na mjesto događaja i vide se kako stoje oko automobila s muškarčevim nogama koje vise iz prtljažnika. Čuju se kako ga pitaju može li obući hlače, i “da bi to jako cijenili”.

“Reći ću vam, u cijeloj svojoj karijeri nikad nisam naišao na tako nešto”, rekao je jedan od policajaca na kraju videa.

Coker je kasnije objavila i komentare na brojna pitanja ispod videa

“Muškarac je trenutno je na psihijatrijskom odjelu!!”, napisala je Coker.
“Izgleda da je bio na listi nestalih osoba… A ja sam ga našla”

“Ne bih mogla ovo izmisliti ni da hoću”, napisala je u odgovoru na drugi komentar na video. (Naj portal)

 

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending