Pratite nas

Info

U Bijeljini poštar Nikola malo više „cvrknuo“: NAPIO SE, PA U KAFANI REDOM DIJELIO PENZIJE

Published

on

U Bijeljini je zabilježena nesvakidašnja scena i to u jednom ugostiteljskom objektu, gdje je glavni akter bio mladi poštar Nikola Božić, koji je na kraju i priveden u policijsku stanicu u tom gradu.

Poštar je, kako tvrdi izvor BNTV, častio goste redom i počeo da dijeli penzije od stola do stola… U jednom trenutku došlo je i do prepirke, koja se završila tučom.

Ubrzo je stigla i policija, koja je pijanog poštara Božića privela u policijsku stanicu. Policija je na informativni razgovor pozvala i direktora Pošta, radne jedinice u Bijeljini Rada Bjelicu.

„Policijski službenici su na licu mjesta zatekli prijavljene lice koje je bilo u vidno alkoholisanom stanju, te se agresivno ponaša i odbija da sarađuje sa policijom. Navedeno lice je lišeno slobode i bit će sankcionisano u skladu sa Zakonom – rečeno je za portal InfoBijeljina iz policije.

Istog dana, predstavnik dioničarskog društva prijavio je da je poštar N.B. počinio pronevjeru.

„O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela – kazali su iz policije. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending