Pratite nas

Info

U redu za prvu vakcinu: U ZETRI SE ČEKA POLA SATA, DO PODNE VAKCINISANO HILJADU SARAJLIJA!

Published

on

Od osam jutros (subota 31. juli) je zvanično započeo “Dan otvorenih vrata” na Zetri gdje građani mogu doći bez najave i imaju na raspolaganju 4.000 doza vakcine AstraZeneca. U jutarnjim satima zabilježene su velike gužve, međutim, zbog visokih temperatura, u popodnevnim satima ispred Zetre se može vidjeti mali broj građana.

Mirna Pecikoza, glasnogovornica Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, izjavila je da su danas počeli sa “Danom otvorenih vrata” u KS-u.

“Građani su pozvani na dođu bez najave, sve dobne skupine, da se vakcinišu, a na raspolaganju je vakcina AstraZeneca i to 4.000 doza dnevno. Dani otvorenih vrata će trajati danas, sutra i prekosutra, kazala je Pecikoza.

Prema njenim riječima, ako se dogodi da budu imali dovoljno doza da produže masovnu vakcinaciju, to će i uraditi.

“Imamo podatak da je do 11 sati vakcinisano oko 800 građana, odnosno do 12 sati oko 1.000, što je odlična brojka s obzirom da Zetra radi od osam sati. Građani su zadovoljni. U prosjeku čekaju od pola sata do 40 minuta, istakla je Pecikoza.

Za građane, s obzirom na visoke temperature, postavljeni su šatori u kojima mogu čekati, a dijeli se i voda. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending