Pratite nas

Kućni ljubimci

Uči Coole da izučiš škole: OVA MACA SJEDI U IZLOGU KNJIŽARE I KAO DA POZIVA LJUDE DA KUPUJU KNJIGE

Published

on

Kada spoljne temperature počnu da se spuštaju, dešavaju se primjetne promjene svuda oko nas.

Vjeverice su zauzete sakupljanjem orašastih plodova, lišće mijenja boju i počinje da opada, a ptice započinju svoj put ka jugu. Kako se zima približava, viđamo sve manje i manje životinja. One koje ostanu u našim krajevima tokom hladnih mjeseci se možda ponašaju ili izgledaju drugačije nego prije.

I biljke i životinje su pripremljene da dočekuju hladne mjesece na nekoliko različitih načina. Sva živa bića, uključujući ljude, moraju da se prilagode svom okruženju da bi preživjela.

Tako je jedna maca svoj bijeg od hladnoće pronašla u jednoj beogradskoj knjižari. Ušunjala se i došla do izloga, a prolaznici nisu mogli da je ne uslikaju dok je sjedila među knjigama.

“Uči Cole, dok ne izučiš škole” – dobacivali su prolaznici. Drugi su komentarisali da mačka poziva ljude u knjižare I biblioteke, a da se okane pametnih telefona i internet. Jer, dok su se listale slikovnice i čitale knjige svi smo bili plemenitiji, društveniji i normalniji. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Pogledajte gdje je odlučila da malo otkunja: OVA MACA MNOGO VOLI PARE!

Published

on

Svi znamo da su mace prave male mudrice, ali svejedno nas skoro svakodnevno oduševe nekim genijalnim rješenjem.

Ova scena se ne viđa svakoga dana, a nasmijala je korisnike društvenih mreža. Oduševila je I prolaznike, koji su bili krenuli da podiognu novac iz bankomata. Niko nije želio da je pomjeri. Svima bi izmamila osmjeh, neko bi joj potepao ili je pomazio, ali nije želio da je pomjeri za “mjesta za odmor”

Definitivno, vrijeme provedeno s mačkama nije nikada izgubljeno vrijeme. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending