Pratite nas

Info

Uhapšeni sin i snaha iz pakla: DOBILI ŠEST GODINA ROBIJE JER SU OPKLJAČKALI SVOJE STARE RODITELJE

Published

on

Geri Mensel i njegova druga supruga Dajana živjeli su udobnim načinom života u luksuznom predgrađu, ali su sanjali o životu milionera. Nakon što je dobio kontrolu nad finansijskim poslovima svojih roditelja, Freda i Enid Mensel tako što im je dodijeljeno punomoćje, bračni par “iz pakla” je krenuo da “pljačka” ušteđevinu – rekao je sudija.

Prodali su dom penzionera za samo 100.000 funti (oko 100.000 eura) tako što su ga privatno unovčili, kako bi mogli da dođu do gotovine da plate raskošnu kuhinju.

„I dok su starijem bračnom paru, koji je živio potpuno izolovanim životom u aneksu, obezbjeđivali oskudne gotove obroke, par je uživao u bogatom životu od njihovog novca. Imali su 14-dnevni odmor od 7.900 funti (oko 8.000 eura) na Jamajci, proširenje kuhinje u iznosu od 25.000 funti (oko 25.000 eura) i odmor od 4.000 funti (oko 4.000 eura) na Zelenortskim ostrvima – navedeno je u sudu.

Pored toga, “snaha iz pakla” je potrošila 9.000 funti (oko 9.000 eura) na kozmetičke stomatološke radove i kupila tri Šanel torbe i jednu Lobutin torbu, dok joj je muž kupio dijamantski prsten od 3.800 funti (oko 4.000 eura). Imali su i kratke boravke u skupim hotelima u Jorku, a tokom jednog dvodnevnog izleta od 600 funti (oko 600 eura) potrošili su 245 funti (oko 300 eura) na mirise “Joe Malone”. Na društvenim mrežama hvalili su se ljetovanjem na Karibima, dok je snaha pokazala i novi “land rover discovery” sa personalizovanim registarskim tablicama.

Tokom tri i po godine koliko su njegovi roditelji živjeli sa Menselom i njegovom ženom, jedini odmor koji su imali bila su dva dana u Landudnu i jedva su izlazili. Tragično, Enid Mensel je nakon toga umrla, dok je njen muž osjećao da više ne želi da živi zbog toga kako ih je njihovo jedino dijete izdalo.

Zgroženi sudija ih je oboje stavio iza rešetaka na šest godina. Sudija Dejvid Svinerton rekao je da su oni izveli “najodvratniji prikaz pohlepe, sujete i sebičnosti kako biste mogli da živite načinom života koji je daleko iznad svojih mogućnosti”. Rekao je da su “opljačkali” i “počistili” ušteđevinu Menselovih roditelja, ostavljajući ih gotovo bez ičega.

„Imali ste poziciju odgovornosti, moći i povjerenja – sve to ste grubo prekršili – dodao je on.

Mensel, koji se pojavio na svoj 61. rođendan, zarađivao je 95.000 funti (oko 100.000 eura) godišnje kao menadžer u fabrici “Jaguar Land Rover” dok se nije penzionisao 2019. godine sa paušalnim iznosom od 189.000 funti (oko 200.000 evua).

„Za mnoge ljude to bi bio pristojan prihod od kojeg biste mogli dobro živjeti, ali izgleda da to nije dovoljno za vas i Dajanu – rekao je sudija.

Njegova 58-godišnja supruga, koja je vozila BMW zlatne boje sa personalizovanim tablicama, vodila je kompaniju za zavjese dok nije bankrotirala. U porukama iz 2016. godine moglo se zaključiti da sanjaju o tome da postanu milioneri – rečeno je u sudu. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending