Pratite nas

Parapsihologija

Ukleti britanski hotel u kojem se navodno nalazi trideset duhova: MONAHA I NJEGOVU LJUBAVNICU NI SMRT NIJE RAZDVOJILA?

Published

on

Hotel George and Pilgrims izaziva jezu kod lokalnog stanovništva

Širom svijeta postoje zgrade koje su navodno uklete, ali jedna se posebno izdvaja i to zbog toga što se vjeruje da se u njoj nalazi čak trideset duhova.  Hotel George and Pilgrims u Glastonburyju u Engleskoj, koji izgrađen 1475. za smještaj hodočasnika u među svojim debelim i hladnim zidovima navodno krije sablasne utvare, zbog čega mnogi mještani u širokom luku zaobilaze ovu zgradu.

 Sablasni monah

Oni koji su se ohrabrili i zakoračili u ovaj ukleti hotel kažu da su vidjeli sablasnog monaha kako luta hotelom posebno u ranim jutarnjim satima kada vlada potpuna tišina. Ponekad ga prati žena elegantnog izgleda.

Prema navodima parapsihologa koji je više puta posjetio hotel, monah i misteriozna dama su bili ljubavnici i još uvijek lutaju hotelskim hodnicima čak i nakon smrti.

Druga verzija priče kaže da je monah zapravo živ zazidan u podrumu zgrade zbog svoje afere i da još uvijek iz osvete opsjeda ovu lokaciju.

 Zvuk marširanja i harfe

Ostale paranormalne aktivnosti uključuju goste koji su prijavili da su čuli ljude kako glasno marširaju gore-dole, iako je hotel bio skoro potpuno prazan.

Za sobe na posljednjem spratu se kaže da su prilično uklete. Posebno je aktivna jedna prostorija pod nazivom Monahova ćelija. Gosti koji su boravili u toj sobi tvrdili su da im se televizor sam palio i gasio; čuli su neobjašnjivu muziku harfe, a posteljina im je tokom noći strgnuta s kreveta.

Čak je i gazdarica tvrdila da su u njenom privatnom dnevnom boravku koji dijeli sa sinom oboje svjedočili kako je jedan džemper koji je bio složen na stolici nevidljivom silom bačen u zrak.

Ovo su samo neki od mnogih izvještaja o paranormalnim aktivnostima povezanih s hotelom George and Pilgrims, što i nije neobično ako tamo zaista boravi trideset duhova. (Najportal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending