Pratite nas

Info

Upucan Bosanac u Grazu: SA DVA KUHINJSKA NOŽA NAPAO POLICIJU

Published

on

U utorak navečer 44-godišnjak porijeklom iz BiH je napao policajce s dva noža. Policajci su prethodno intervenisali zbog nasilja u porodici. Napadač je mogao biti zaustavljen samo pucanjem i teško je ozlijeđen. Istraga je u toku.

Nešto prije 2 sata ujutro, policajci su pozvani u kuću para u dobi od 41 i 44 godine zbog porodičnog spora. 41-godišnjakinja je prethodno podnijela prijavu policiji nakon što se bojala svog supruga. Ubrzo nakon toga, policajci su sreli 44-godišnjeg Bosanca na stubištu stambene zgrade. U rukama je imao dva kuhinjska noža.

Kad su policajci razgovarali s muškarcem, on je agresivno reagirao i s dva noža krenuo prema policiji. Oni su nekoliko puta glasno pozvali 44-godišnjaka da mirno stoji, što on nije zanemario. Umjesto toga, došao je vrišteći na policajce i napao policajce koji su se povlačili sve dalje i dalje.

Kao rezultat, policija je ispalila nekoliko hitaca u napadača kako bi ga zaustavila. Očigledno je 44-godišnjak zadobio povrede opasne po život. Dvojica bolničara iz policijske policije u Grazu i iz specijalne službe Policijske uprave u Grazu (“Sektor Graz”) koji su bili na dužnosti odmah su pružali prvu pomoć dok nije stigao hitni liječnik.

Čovjeka je u LKH Graz primio Crveni križ i, prema trenutnim saznanjima, stabilan je.

Žena, koja je bila zaključana u sobi u stanu, nije ozlijeđena. Daljnje istrage preuzeo je Državni ured kriminalističke policije Štajerske. Kao što je to uobičajeno u takvim slučajevima, istražitelji iz Gornje Austrije preuzimaju kriminalistički posao u vezi s upotrebom vatrenog oružja. (Naj portal)

Austrijanci tragaju za Mariom Bosancem: SUPRUGU UBO NOŽEM, PA POBJEGAO U GAĆAMA

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending