Pratite nas

Info

Uzeo zakon u svoje ruke: POLICIJI OTEO PALICU, NAMLATIO IH, PA POBJEGAO NJIHOVIM SLUŽBENIM AUTOM! (VIDEO)

Published

on

Za vrijeme drugog vala nasilja koji je pogodio Ameriku zbog ranjavanja nenaoružanog Amerikanca, na društvenim mrežama se pojavio još jedan šokantan snimak.
Naime dok se dvoje policajaca hrvalo s osobom po imenu Jerry, u pokušaju da ga uhapse, Jerry je uspio dohvatiti jednu od njihovih palica te njome počeo mlatiti policajce te im se tako otrgnuo iz klinča.

Iskoristio je priliku te otrčao do policijskog službenog vozila, ušao u njega te pobjegao s lokacije u ukradenom autu.

Osoba koja je snimila i objavila ovaj video, konstatovala je kako se bez obzira na sve što je dotični Jerry napravio policija ni u kojem trenu nije posegnula za suzavcem ili elektrošokerom.

Zanimljivo da u ovom situaciji niko od njih nije procijenio da za time ima potrebe, dok su prisjetimo se jednom drugom zgodom neki drugi policijski službenici odlučili pucati u nenaoružanog Amerikanca.

Postoji li jasna granica kada bi policija trebala reagirati agresivnije ili je to u praksi svedeno na njihovu ličnu procjenu. (Naj portal)

Info

U sekundi četvoro djece ostalo bez roditelja: ZAŠTO JE MESUD UBIO AIDU, PA SEBE?

Published

on

Nakon Gradačca, još jedna tragedija, zbog ljubavi i ljubomore, dogodila se u Zavidovićima. U pekari „Central“, u centru grada, u smrt su otišli 33-godišnja Aida Dendić i njen partner Mersud Halilović

Mersud Halilović je upucao Aidu Dendić na njenom radnom mjestu, a onda sebe. Bili su, kako se priča, u ljubavnoj vezi. Mersud je bio kuhar u poznatom restoranu u Zavidovićima. Takođe bio je lovac u lokalnom lovačkom društvu i posjedovao je vatreno oružje. Iza njega ostalo je dvoje djece. Bio je razveden.

Nesretna Aida bila je dugogodišnja radnica “Central” pekare. Takođe i iza nje ostalo je dvoje maloljetne djece. Bila je razvedena.

Nezvanično se saznaje da je Mersud pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je bio s Aidom u smjeni, ali na sreću nije ga pogodio. Mještani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

O Aidi u Zavidovićima ne kruže baš lijepe priče. Na društvenim mrežama se oglasio i njen bivši muž Admir Dendić. Objavom je poručio medijima da u svojim objavama ne koriste fotografije njegove djece. Međutim, Admir je iznio i jednu šokantnu tvrdnju u kojoj navodi kako je Aida možda i zaslužila da bude ubijena, jer samo Bog i on znaju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending