Pratite nas

Zanimljivosti

Uživanje: ON UMJESTO DUŠEKA, U VODI KORISTI SEKSI LUTKU “DŽUDI”

Published

on

Neobična scena odigrla se u Majami Biču, kada je sredovječni muškarac, nakon što je montirao svoj suncobran i ležaljku, krenuo da naduvava nešto što je isprva izgledalo kao dušek za plivanje.

Muškarac je ustao iz ležaljke i uputio se ka moru, a ostali kupači ostali su u čudu kada su vidjeli da je navodni dušek zapravo seks lutka na naduvavanje sa ogromnim grudima.

Negodovanja i dobacivanja ostalih kupača, koji su muškarca optuživali da je perverznjak i da kvari njihovu djecu, privukla su pažnju spasilačkih službi.

Kako je nezadovoljstvo sve više raslo, dvojica spasilaca ljubazno su čovjeka zamolili da pređe na susjednu plažu, naravno bez Džudi, kako je muškarac oslovljavao svoj “dušek”, objavio je jedan korisnik Reddita, koji je ovog turistu i fotogrtafisao. (Naj portal)

Zanimljivosti

Sabrinine muke: IMAM NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU, KAO DA MI NEKO NOŽEM REŽE LEĐA

Published

on

„Imam najveće grudi na svijetu – bol od težine grudi poput noža zabija mi se u leđa”, kaže model s TTT veličinom košarica. Ime joj je Lorena Fabiana Colotta, poznatija je kao Sabrina Sabrok, a često puni naslovnice zbog zaobljene figure i čestih plastičnih operacija.

S 25 godina otišla je pod nož po prvi put i povećala grudi jer su joj dosadila njena „ravna prsa”. Od tad je imala 15 operacija samo na grudima koje su je do danas koštale više od 100 000 američkih dolara, a procjenjuje se da je svaka dojka teška gotovo 7 kilograma.

Sabrina trenutno ima 52 godine i njeni hirurzi su joj savjetovali da ukloni implantate zbog boli u leđima:

„Utječe na moj cjelokupni život, ne mogu ignorirati bol”, rekla je za NeedToKnow.co.uk.

„Osjećam kao da nož reže polako moja leđa, ali odbijam smanjiti moje grudi jer se ne mogu zamisliti bez velikih implantata. Osjećam se loše u vezi njihova uklanjanja i stvarno to ne želim.”

Sabrina živi u Mexico Cityju, a trudi se kako bi utjecala na svoje zdravlje leđa i pritom uspjela zadržati bujno poprsje.

„Radim jednostavne vježbe, ali me još uvijek toliko boli. Ne znam šta će se dogoditi ako ostanem kao sada, ali mislim da će se samo pogoršati. Utječe na moj um jer vjerujem da je moja cijela karijera imala koristi od mojih implantata tako da ih stvarno cijenim” dodaje i tvrdi kako je zadnja opcija da ukloni implantate. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending