Pratite nas

Vidoviti ljudi

Vahida J. je dočekala po stare dane da sinovi dignu ruku na nju: SVE JE TO BILO ZBOG JETRVE VJEŠTICE, KOJU JE “SREDILA” VIDOVITA RABIJA

Published

on

Toj zlobnoj ženi smetala je moja bračna sreća i harmonija, pa je magijom udarila po našoj idili. Agonija je potrajala pune dvije godine, a okončala se odmah nakon prvog susreta sa vidovitom Rabijom

Njihovoj brutalnosti nije bilo granica. Ne mogu tačno reći čiji su mi udarci teže padali, ali znam koji me je bol više bolio. Onaj nanešen od djece. Ipak, uz pomoć vidovite Rabije i majčinskog srca, sve sam oprostila, pa i zaboravila – s ovim riječima nas je uvela u svoju životnu priču Vahida.

Naša sagovornica je domaćica. Ima 49 godina. Ni dana radnog staža. U prigradskom tuzlanskom naselju živi sa mužem i dva sina. Više nam o sebi nije htjela otkriti.

Obećavali čuda
Za svoj problem Vahida je prije vidovite Rabije tražila pomoć i na drugim mjestima, ali je nije našla. Svi su obećavali čuda, pričali da su mi i muž i djeca pod teškim sihirima i da je to razlog njihovoj brutalnosti. Vjerovala sam da jesu. Jer nisu, uvijek bili takvi. Počelo je to prije dvije godine, kada se moja jetrva vratila iz Amerike u Bosnu. Znala sam i da je ona u to upletena, jednostavno sam znala. Ali kako se izbaviti iz tih muka, to niti sam znala ja, niti sve one silne hodže od kojih sam tražila lijek – žali se Vahida.

U nastavku razgovora vraća se u period od prije dvije godine. Kaže da se u tom periodu prvo ona razboljela. Jednog dana uhvatila me malaksalost. Preležala sam čitav dan. Kada je muž došao sa posla, zatekao me da ležim. Osuo je paljbu riječima na mene, ne birajući izraze.
“Samo ležiš. Ništa ne radiš, cijelog života si na mojoj grbači – samo je dio onoga što mi je sasuo u lice. A naveče, kada mi ni dalje nije bilo dobro, zamolila sam djecu da me odvezu u hitnu. Osorno su odbili. Nakon toga, nisu se suprezali ni da me udare. Bez ikakvog razloga. Kao da sam bila bokserska vreća, njihov poligon za iživljavanje – prisjeća se Vahida.

Da svoje najbliže prijavi policijim to nije htjela ni mogla. Najviše zbog komšiluka. Umjesto toga, počela je krišom obilaziti hodže.

Skrivala modrice
Moram reći da sam se izvještila u sakrivanju modrica od radoznalih očiju. Jedino mojoj jetrvi ništa nije moglo promaći. Tako je samo potvrdila da je ona kumovala mojoj nesreći – priča dalje Vahida.

Ipak za istinom i lijekom nije prestajala tragati, pa je tako put odveo i do vidovite Rabije u okolinu Doboja. Prije toga su se čule telefonom. Nije, kaže, puno morala objašanjavti šta je muči.

“Veliki te belaj snašao. U kući imaš dušmanicu. Može se to ukloniti – kazala joj je vidovita Rabija.

Pet puta je bila na tretmanima kod dobojske iscjeliteljke, dobila hamajlije, provodila tretmane uz pomoć učene vode, uklonila neke stvari i jetrvine poklone iz kuće, a vraćala harmoniju u porodicu.

A na pitanje šta se desilo sa njenom jetrvom, odgovara:

“Samo ću da kažem da se sada jetrva sada o svom jadu zabavila, a ja svojih muka riješila uz pomoć Rabije I njenih hamajlija. Moji ukućani se čak i ne sjećaju kako su se ponašali i to me raduje. Neka je sve prošlo i nikad nikome se ne dogodilo da ga rođena djeca tuku – kaže na kraju Vahida

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Provaljena Vesna Rivas: SVE FULALA NOVINARIMA, A MAMILA IH DA JOJ ŠALJU SMS PORUKE

Published

on

Vesna Rivas dugo je plivala u muzičkim vodama, međutim, kada joj je, kako se čini, nizvodno krenula karijera, ona se okrenula rijaliti programima, a zatim je popularnost iskoristila za astrologiju, tumačenje sudbine i mnoge druge metode koje samo naizgled mogu da pomognu čovjeku.

Osim toga, nekadašnja pjevačica počela je da prodaje i razne napitke, koji bi navodno pružili pomoć ljudima za raznorazna stanja. Tačnije, prodavala je “maglu” za velike pare, a najopasnije od svega je što su joj pojedinci vjerovali. Predstavljala se svojevremeno kao vidovnjakinja, bijeli mag, prodavala je amajlije, te obećavala da otklanja depresiju, tugu i jad.

S obzirom na to da se Rivasova na nedozvoljen način bavila prodajom raznih čajeva i supstanci za navodnu pomoć i izliječenje, spasenje od bačene magije, te liječenjem ljudi i da za to nije imala neophodne stručne kvalifikacije, što je strogo kažnjivo po krivičnom zakonu Srbije, možda je to razlog što je Vesna sada prešla u astrologe.

Naime, na jednom zvaničnom astro sajtu nude se usluge Vesne Rivas i to po cijeni od 183,6 dinara po jednoj SMS poruci. (oko 1,5 eura)

Pored astro usluga, na sajtu je navedeno i da se Rivasova bavi tumačenjem sudbinskih ciganskih karata, tumačenjem rodnog koda, tumačenjem i analizom EML-a i NME-a, da radi bio tretmane za uklanjanje prepreka i emotivne intelgincije, izrađuje amajlije za pokretanje pozitivne energije…

Na način koji je objašnjen na sajtu novinari su kontaktirali sa Vesnom, koja im dala sasvim netačne prognoze i pritom ih non-stop navodila da joj pošalju još jednu SMS poruku, praktično pokušavajući da iznudi novac. Naravno, niko e može da potvrdi da je lično Vesna stajala iza ovih poruka, ali se barem tako potpisivala.

Novinari portala “24sedam” su joj poslali prvu poruku sa podacima i pitanjem, međutim, njene prognoze su bile potpuno netačne, a zahtijevala je iznova i iznova da joj se šalju slijedeće poruke. Klasični biznis, po sistemu “jedna rečenica – jedan euro”.

Podsjetimo, Rivasova je prije nekoliko godina, u jednom rijaliti programu, ispred kamera vršila razne obrede – bajala, čitajući molitve nad ikonama i raznim rekvizitima, poput makaza, crvenog konca i noža. Tada su neki crkveni krugovi posumnjali da Rivasova koristi vlašku magiju.

Takođe, Vesna je imala i sasvim netačne prognoze za živote mnogih poznatih ličnosti.

Naime, za jedan nedjeljnik svojevremeno je kvazi vidovnjakinja izjavila da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova vjerenica (sada već bivša) Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao netačno, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.
Takođe je tvrdila i da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom 2019, ali ni to se nije obistinilo.

Novinari su pokušali ostvariti kontakt sa Vesnom, kako bi potvrdila ima li određene stručne kvalifikacije za bavljenje ovim radnjama, kao i da li ona zaista stoji iza ovih SMS poruka, ali im se nije javila. Kako je zakonom Republike Srbije zabranjeno nadriljekrastvo, vračanje i slično, sve su prilike da počinje kampanja protiv Rivasove. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending