Pratite nas

Parapsihologija

Velika je važnost boja prilikom rituala kićenja jelke: UKRASITE DOM OVIM BOJAMA I SVE ĆE BAM KRENUTI NA BOLJE

Published

on

Dostupnost ukrasa u različitim bojama omogućava nam da odaberemo onu koja ima poseban simbolizam. Prema kršćanskom vjerovanju, četiri osnovne boje – crvena, zelena, bijela i zlatna – predstavljaju simbole uspjeha i boljitka.

Zelena boja simbolizuje nadu u proljeće, obnavljanje prirode i vječni život. Ona nosi i boje mladosti, donoseći svježinu i optimizam.

Crvena boja ima dublje značenje, budući da je simbol Hristove krvi. Takođe, nosi simboliku uspjeha, napretka i ljubavi, čineći je važnom bojom tokom prazničnog perioda.

Zlatna boja se povezuje sa suncem, svjetlom za kojim žudimo tokom zimskih mjeseci. Osim toga, zlato je povezano sa darivanjem, poput poklona koje su Trojica kralja donijela malenom Isusu, stvarajući tradiciju darivanja tokom Božića.

Bijela boja predstavlja čistoću i mir, dok se plava direktno vezuje za plašt Isusove majke Marije. Tokom srednjeg vijeka, plava boja je bila visoko cijenjena i nošena od strane kraljevskih porodica.

Ukratko, svaka od ovih boja ima svoje duboko ukorijenjeno značenje i doprinosi stvaranju praznične atmosfere ispunjene simbolikom i tradicijom. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending