Pratite nas

Info

Veliko srce bh. spasioca: MIRTOSLAV JE NAGRADU OD 5.000 KM DONIRAO NARODU TURSKE

Published

on

Miroslav Vujanović, pripadnik Gorske službe spašavanja (GSS) Bijeljina, donirao je 5.000 KM kao pomoć narodu Turske pogođenom raznornim zemljotresima. On je , inače, kao pripadnik GSS-a boravio u Turskoj te je zbog toga, kao i ostali pripadnici, nagrađen sa 5.000 KM.

Pripadnike Civilne zaštite RS-a nagradio je predsjednik RS-a Milorad Dodik. Nagradu će dobiti svi spasioci koji su bili u Turskoj.

Ipak, Miroslav nije želio za sebe zadržati taj novac već je odlučio da ga proslijedi narodu kojem je on prijeko potreban. O ovom činu oglasili su se i iz GSS-a Bijeljina uprkos tome što Miroslav nije želio da se o ovome priča u javnosti.

“Iako nemamo njegovu saglasnost ovo ipak moramo da objavimo. Naš pripadnik Miroslav Vujanović uplatio je građanima Republike Turske kompletan iznos od 5000 KM koji je dobio od predsjednika Republike Srpske i zahvalan je predsjedniku što mu je dao mogućnost da može i na ovaj način bude od pomoći nastradalom stanovništvu Republike Turske” – objavili su iz Gorske službe spašavanja. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending