Pratite nas

Parapsihologija

Veoma rasprostranjen sihr jeste SIHR na nafaku, a evo kako ga prepoznati

Published

on

Veoma rasprostranjen sihr jeste tzv.sihr na nafaku. Naprimjer, određena osoba ili porodica je imala obilnu nafaku u poslu, biznisu, kupoprodaji, zemljoradnji i slično, a onda odjedanput stanje se drastično promjeni. Presuše i prekinu izvori zarade a da za to nema objašnjivih i vidljivih razloga.
Ili čovjek ima imetka, zarade i izvora opskrbe međutim nema bereketa u tome, ogromna sredstva i imetak se troše i nestaju a da čovjek ni sam sebi ne može objasniti u šta je to potrošio.

Sihr na nafaku često bude napravljen uz ostale vrste sihrova koji se nekome prave, dok u rijeđim slučajevima bude napravljen isključivo u ovoj pojedinosti i kod osoba koje se inače ne liječe od sihra niti znaju da imaju sihr.

U praksi liječenja sihra veoma učinkovitim su se pokazale dvije stvari za koje je došlo u šerijatskim tekstovima da povećavaju opskrbu, a to su činjenje mnoštva istigfara (po nekoliko hiljada na dan) i obilaženje rodbine koju je vadžib obilaziti, poput amidža, dajdža, tetki, sestara, braće, djedova i nena.

Naime, u šerijatskim tekstovima Kur’ana i sunneta potvrđeno je da nafaku i opskrbu povećavaju sljedeće stvari:

Prvo: rad, svejedno bio fizički, umni ili oba. (pod šartom da je dozvoljen)

Drugo: tevekkul, oslonac na Allaha.

Treće: takvaluk (tj. izvršavanje vadžiba vjere i ostavljanje harama).

Četvrto: šukr (zahvaljivanje riječima, djelom i pokornošću).

Peto: obavljanje hadža i umre što više puta.
A u ovim stvarima posebno se izdvajaju:

Šesto: istigfar
Dokaz su riječi Uzvišenog: „I govorio (je Nuh, alejhisselam): Tražite od Gospodara svoga oprost jer on, doista, mnogo prašta, On će vam kišu obilnu poslati, i pomoći će vas imanjima i sinovima, i daće vam bašće, i rijeke će vam dati“ (Nuh, 10-12).

Sedmo: održavanje rodbinskih veza.
Dokaz je hadis muttefekun alejhi od Enesa, radijallahu anhu, u kojem kaže Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem: „Koga raduje da mu se poveća rizk (opskrba) ili da mu se život produži, neka održava rodbinske veze“.

Prema tome, oni koji imaju problema sa slabom nafakom, svejedno bilo zbog sihra ili ne, na njima je da neprestano čine mnogo istigfara kao i da obilaze blisku rodbinu. (Zijad Ljakić/Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending