Pratite nas

Vidoviti ljudi

Vesna Rivas opet lupeta: DALILIN OTAC ĆE JE TUŽITI ZBOG KLEVETE DA JE OTEO SRPSKU ZEMLJU

Published

on

Jedna od glavnih tema u “Zadruzi” posljednjih dana je i kome će poslije razvoda Dalile i Dejana Dragojevića pripasti veleljepna kuća u Gornjem Šepku, u kome je rijaliti par živio do odlaska u Šimanovce.

Dalilin otac Huso Mujić ni po cijenu života ne želi svojoj kćerki da oprosti javnu prevaru, stao je na stranu bivšeg zeta, kome želi da prepiše kuću u kojoj su oni donedavno živjeli, a koja se i dalje vodi na njegovo ime.

“Dejan ima ovdje svoju kuću, veliku. Ta kuća gdje su oni dosad živjeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on poslije neka radi s njom kako hoće i šta hoće – rekao je nedavno Huso prilikom posjete Šepku.

Valjda, da bi bila u centru pažnje proročica, astrolog, loš rijaliti igrač, a još lošija pjevačica Vesna Rivas odlučila je da i ovom “Zadruginom loncu bude poklopac”. Zaigrala je na kartu nacionalizma.

Ona je za beogradske medije izjavila da je Dalilin otac Huso kuću sagradio na otetoj srpskoj zemlji.

“Tokom rata, koji je trajao pet godina, mnogi su izbjegli iz sela Šepak. Na tom placu je živio čovjek sa ženom i dvoje djece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Njemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: “Lako je da se poklanjaju tuđi placevi… Što joj tata nije poklonio nešto svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živio moj brat do rata, a onda je pobjegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće moći da legalizuju kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali, nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace – ispričala je medijima Vesna “lupetalica”.

Nije znala imena te porodice. Nije mogla da se sjeti. Ali, će morati. Naime, Dalilin otac Huso Mujić je najavio tužbu zbog klevete. Ogorčen je.

“To nije tačno što ta Vesna priča. Mi smo ovdje u Šepku 100 odsto Bošnjaci, samo mi ovdje živimo u ovom selu. Ona je navela da je to srpsko bilo, to nije nikada bilo. Ja sam plac kupio od žene kojoj je čovjek umro, oni su živjeli u Federaciji, imam papire. To je kupljeno i neću više o tome da pričam. Ta Vesna je gora uličarka od moje Dalile. Skupo će mi platiti za ovu laž. Niko Husi nije udario na obraz da je uzeo mrvu tuđu, a kamo li srpsku zemlju – kazao je uznemireni Mujić. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending