Pratite nas

Vidoviti ljudi

Vesna Rivas opet lupeta: DALILIN OTAC ĆE JE TUŽITI ZBOG KLEVETE DA JE OTEO SRPSKU ZEMLJU

Published

on

Jedna od glavnih tema u “Zadruzi” posljednjih dana je i kome će poslije razvoda Dalile i Dejana Dragojevića pripasti veleljepna kuća u Gornjem Šepku, u kome je rijaliti par živio do odlaska u Šimanovce.

Dalilin otac Huso Mujić ni po cijenu života ne želi svojoj kćerki da oprosti javnu prevaru, stao je na stranu bivšeg zeta, kome želi da prepiše kuću u kojoj su oni donedavno živjeli, a koja se i dalje vodi na njegovo ime.

“Dejan ima ovdje svoju kuću, veliku. Ta kuća gdje su oni dosad živjeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on poslije neka radi s njom kako hoće i šta hoće – rekao je nedavno Huso prilikom posjete Šepku.

Valjda, da bi bila u centru pažnje proročica, astrolog, loš rijaliti igrač, a još lošija pjevačica Vesna Rivas odlučila je da i ovom “Zadruginom loncu bude poklopac”. Zaigrala je na kartu nacionalizma.

Ona je za beogradske medije izjavila da je Dalilin otac Huso kuću sagradio na otetoj srpskoj zemlji.

“Tokom rata, koji je trajao pet godina, mnogi su izbjegli iz sela Šepak. Na tom placu je živio čovjek sa ženom i dvoje djece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Njemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: “Lako je da se poklanjaju tuđi placevi… Što joj tata nije poklonio nešto svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živio moj brat do rata, a onda je pobjegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće moći da legalizuju kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali, nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace – ispričala je medijima Vesna “lupetalica”.

Nije znala imena te porodice. Nije mogla da se sjeti. Ali, će morati. Naime, Dalilin otac Huso Mujić je najavio tužbu zbog klevete. Ogorčen je.

“To nije tačno što ta Vesna priča. Mi smo ovdje u Šepku 100 odsto Bošnjaci, samo mi ovdje živimo u ovom selu. Ona je navela da je to srpsko bilo, to nije nikada bilo. Ja sam plac kupio od žene kojoj je čovjek umro, oni su živjeli u Federaciji, imam papire. To je kupljeno i neću više o tome da pričam. Ta Vesna je gora uličarka od moje Dalile. Skupo će mi platiti za ovu laž. Niko Husi nije udario na obraz da je uzeo mrvu tuđu, a kamo li srpsku zemlju – kazao je uznemireni Mujić. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending