Pratite nas

Poznati

Vesna živi mirniji život na Bukulji: TERAPIJA UZ CVIJEĆE I MAČKU

Published

on

Slavna pjevačica Vesna Zmijanac nedavno je imala operaciju srca, međutim, ona ipak vodi računa o svom imanju na Bukulji. Tu odmara, živi mirn ijim životom, bez alkohola, lumperajki, dočćekivanja jutra u pijanom stanju i sa punom pepeljarom opušaka…

Strogo vodi računa i sa kim će razgovarati na telefon ili koje vijesti pročitati. Zabranjena joj je svaka nervoza.

Ovih dana je uhvaćena na imanju kako zaliva cvijeće, nakon čega je uzela mačku i šetala sa njom.

Poslije rada stigla je i zaslužena pauza, pa je Vesna počastila sebe i kaficom.

Vesna je bila u opuštenom izdanju, a iako ima 66. godina, još uvijek plijeni prirodnom ljepotom.

Oni koji bolje poznaju njen život iz osamdesetih godina i karijeru, često govore da mole Boga da je ne stignu kletve Zorice Brunlik, koja je jedno vrijeme od šokova koje je preživljavala zbog Vesninih laži i spletki, danima bila nepokretna, bila je ostala i bez glasa.

Iako je Zorica sve oprostila Vesni, ipak ona narodna „Ne možes se dobru nadati, ako si zlo sijao“ uvijek visi iznad glave. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending