Pratite nas

Zanimljivosti

Vic: DOKTORE, NEK OSTANE OTOK!

Published

on

Evo jednog vica na račun pčelara I njegove žene. Želimo vam uspješan i nasmijan današnji dan!

Radio stariji pčelar oko pčela, pa se izmakao nedaleko od košnica da mokri. U tom naleti ljuta pčela i ubode ga za k…c.

Bol neizdrživ, otok pozamašan.. Ode sa ženom u Hitnu. Kaže žena doktoru:

“Pomagaj doktore ako možeš, bol da prestane a otok da ostane. (Naj portal)

JOŠ VICEVA:

Vic: KAKO JE HERCEGOVAČKI PČELAR ŠOKIRAO NIJEMCA?

Zanimljivosti

Prilike za samostalne poslove: AKO STE DOBILI OTKAZ, EVO 4 PREDUZETNIČKE IDEJE ZA BIZNIS

Published

on

Nedavno ste ostali bez adekvatnog posla, a formalnim obrazovanjem niste zadvoljni? Ne brinite, društvene norme, tuđa očekivanja i nametnute osuđujuće floskule okoline nisu uvijek ispravna načela, te osluškujte osjećanja, skrivene talente i kreativnost koja čuči kod svakog od nas.

Iako vam u ovom trenutku sve djeluje kao bezizlazna situacija, možda su se negativne vibracije dogodile kako bi vas uputile na ispravnu lokaciju. Frilens poslovi, preduzetništvo i kreativna zanimanja su danas postala veoma prihvatljiva, a ukoliko napravite detaljan biznis plan i uključite malo maštovitosti, možete napraviti zavidnu karijeru i zarađivati u manje kapitalističkom okviru. Mi vam donosimo nekoliko ideja, koje će vas inspirisati:

1.Youtube kanal i profesionalna Instagram platorma
Ukoliko ste komunikativni, spretni u plasiranju proizvoda koji sami kreirate, obavezno pokrenite svoj prozor u svijet. Možete govoriti o sopstvenim iskustvima, majčinstvu, uređenju prostora, putovanjima, kuhanju, izradi nakita, pletenju, etnologiji, istoriji, ljubavi, sve što je u domenu prihvatljivog. Lični pečat je ono što će vas izdvojiti u masi, a osjećaj za estetiku će privući mnogobrojne konzumente virtuelnog svijeta.

2. Online prodavnica
Ako ste kolekcionar vintidž garederobe ili samo čuvate uspomene na neka idiličnija vremena, to možete unovčiti, jer su predimenzionirani krojevi i sakoi naših baka mogu plasirati kupcima na društvenim mrežama, sa upečatljivim logom i imenom prodavnice, na primjer (Lord simple style).

3. Čuvanje kućnih ljubimaca
Svjedočimo činjenici da svaka druga porodica ima barem jednu životinju, koja je primorana da tokom odmora, poslovnih putovanja i kriznih situacija bude ostavljena u specijalnim hotelima, gdje ne dobijaju dovoljno pažnje, te su čuvari plemenitih šapa u današnje vrijeme veoma prihvaćeni, a i dobro plaćeni. Napravite svoju stranicu na Fejsbuku i oglašavajte se.

4. Radionice za mlade
Ukoliko imate strpljenja, znate da prenesete znanje i iskustva, sve svoje tajne iz oblasti turizma, ekonomije, novinarstva, sporta, geografije, pčelarstva, grnčarstva, poljoprivrede, možete podariti mladima, nekoliko puta mjesečno, a vaš ubrzan kurs uz uložen trud će dostići zapažene uspjehe. (Naj portal/ FOTO: SHUTTERSTOCK)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending