Pratite nas

Zanimljivosti

Vic: ON ĆE TI JE IZBITI IZ GLAVE

Published

on

Evo jednog na račun Lale, koji je zbog ljubavi zatražio pomoć u crkvi. Želimo vam uspješan i nasmijan današnji dan!

Ispovijeda se Lala, pa će:

“Oče pomoite mi, kako da izbacim iz glave udatu ženu s kojom sam u vezi

A pop će:

“Samo kaži njenom mužu, on će ti je izbiti iz glave” (Naj portal)

JOŠ VICEVA:

Vic: KAD LALA BROJI SOSINE HALJINE

Zanimljivosti

Prilike za samostalne poslove: AKO STE DOBILI OTKAZ, EVO 4 PREDUZETNIČKE IDEJE ZA BIZNIS

Published

on

Nedavno ste ostali bez adekvatnog posla, a formalnim obrazovanjem niste zadvoljni? Ne brinite, društvene norme, tuđa očekivanja i nametnute osuđujuće floskule okoline nisu uvijek ispravna načela, te osluškujte osjećanja, skrivene talente i kreativnost koja čuči kod svakog od nas.

Iako vam u ovom trenutku sve djeluje kao bezizlazna situacija, možda su se negativne vibracije dogodile kako bi vas uputile na ispravnu lokaciju. Frilens poslovi, preduzetništvo i kreativna zanimanja su danas postala veoma prihvatljiva, a ukoliko napravite detaljan biznis plan i uključite malo maštovitosti, možete napraviti zavidnu karijeru i zarađivati u manje kapitalističkom okviru. Mi vam donosimo nekoliko ideja, koje će vas inspirisati:

1.Youtube kanal i profesionalna Instagram platorma
Ukoliko ste komunikativni, spretni u plasiranju proizvoda koji sami kreirate, obavezno pokrenite svoj prozor u svijet. Možete govoriti o sopstvenim iskustvima, majčinstvu, uređenju prostora, putovanjima, kuhanju, izradi nakita, pletenju, etnologiji, istoriji, ljubavi, sve što je u domenu prihvatljivog. Lični pečat je ono što će vas izdvojiti u masi, a osjećaj za estetiku će privući mnogobrojne konzumente virtuelnog svijeta.

2. Online prodavnica
Ako ste kolekcionar vintidž garederobe ili samo čuvate uspomene na neka idiličnija vremena, to možete unovčiti, jer su predimenzionirani krojevi i sakoi naših baka mogu plasirati kupcima na društvenim mrežama, sa upečatljivim logom i imenom prodavnice, na primjer (Lord simple style).

3. Čuvanje kućnih ljubimaca
Svjedočimo činjenici da svaka druga porodica ima barem jednu životinju, koja je primorana da tokom odmora, poslovnih putovanja i kriznih situacija bude ostavljena u specijalnim hotelima, gdje ne dobijaju dovoljno pažnje, te su čuvari plemenitih šapa u današnje vrijeme veoma prihvaćeni, a i dobro plaćeni. Napravite svoju stranicu na Fejsbuku i oglašavajte se.

4. Radionice za mlade
Ukoliko imate strpljenja, znate da prenesete znanje i iskustva, sve svoje tajne iz oblasti turizma, ekonomije, novinarstva, sporta, geografije, pčelarstva, grnčarstva, poljoprivrede, možete podariti mladima, nekoliko puta mjesečno, a vaš ubrzan kurs uz uložen trud će dostići zapažene uspjehe. (Naj portal/ FOTO: SHUTTERSTOCK)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending