Pratite nas

Kućni ljubimci

Vidi je, prohodala: REAKCIJA RETRIVERA KADA JE VIDIO SVOJU GAZDARICU NA NOGAMA, GANUĆE VAS DO SUZA (VIDEO)

Published

on

Otkako je došao na svijet, zlatni retriver Huckleberry Gene svoju vlasnicu poznavao je samo u jednom stanju – sjedećem, u invalidskim kolicima.

Amy Purdy s 19 godina ostala je bez nogu. Dijagnosticirana joj je meningokokcemija, koja uzrokuje trovanje krvnog sustava. Završila je u bolnici, počeli su joj otkazivati organi te je stavljena u umjetnu komu. Zadobila je rane na nogama i stopalima, koje su bile toliko ozbiljne da su joj liječnici morali amputirati obje noge ispod koljena. Također, izgubila je sluh na lijevom uhu i odstranjeni su joj bubreg i slezena.

Purdy to nije zaustavilo. Osvojila je tri medalje na Paraolimpijskim igrama kao daskašica, autorica je bestselera, a počela se baviti i glumom.

Sada, s 42 godine, dobila je dvije proteze. Ova promjena bila je velika i za njenog ljubimca. Barem tome svjedoči njegova reakcija kad ju je prvi put ugledao kako stoji pred njim.

“Bio je zabrinut i zbunjen”, kaže Amy koja je dirljiv video objavila na Instagramu. Reakcija ljubimca ganula ju je do suza, kao i mnoge koji su pogledali snimkak. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending