Pratite nas

Vidoviti ljudi

“Vidovita” Hana Hadžiavdagić: 25. JUNA NOVA BLOKADA NA BALKANU!?

Published

on

Rođena Sarajka, nastanjena u Zagrebu Hana Hažiavdagić spade u red najutjecajnijih influeserki u region. Svestrana je u šiu biznisu. Jrenula je sa kraćom TV emisijom “Savjetovalište za sponzoruše”, nakon čega je krenula karijera uzlaznom putanjom. Na društvenim mrežama danas je prati više od pola miliona pratilaca.

Ona je ovih dana odlučila da bude i “vidovita”. Na svom FB profilu je ustvrdila da ima informacije da će uskoro granice na Balkanu biti zatvorene!!!

“11.06. krenula je portalska priča o novozaraženima, danas 19.06. ide zastrašivanje naroda…25.06. zatvaranje granica opet i blokada Balkana. Cirkus u vrijeme izbora – napisala je Hana.

Jedna od osoba koja vjeruje Hani Hadžiavdagić kada je riječ o koroni i zatvaranju granica pitala ju je za mišljenje o ograničavanju putovanja, a influencerica joj je odmah odgovorila.

“Ovo je info iz prve ruke od prijeoznika – odgovorila je Hana. Dakle, nije joj radilo njeno “treće oko”.

Vidoviti ljudi

BIJELI MAG ČUVA “LANETU” LEĐA: Zašto dr. Nedeljko Dražić štiti Željka Joksimovića od “zlih ljudi?

Published

on

Dr Nedeljko Dražić je parapsiholog, bijeli mag i prvi pravoslavni i tibetanski šaman poznat sirom svijeta.

Kako kaže, on je doktor medicine, doktor holistik medicine i doktor parapsihologije, te doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, član Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, kao i edukator magije u Arapskim Emiratima.

On je jedno vrijeme redovno pratio Željka Joksimovića. Prije desetak godina za vrijeme promocije novog Željkovog albuma pratio ga je u stopu Evo zašto poznati šaman Lanetu “čuva leđa“:

“Svi poznati i uspješni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspjeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Oko Željka, negativne energije ima u izobilju. Prije desetak godina te negativne vibracije su dolazile, uglavnom, sa ženske strane, a primijetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspio sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pjevač koji je ljubomoran na Željkov uspjeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pjevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspjele da sprovedu u djelo – objašnjava bijeli mag.

On kaže za Željka da je dobar čovjek. Prijatelji su i uzajamno se poštuju. A na pitanje da li je Željko Joksimović podložan crnoj magiji, Nedeljko kaže:

“Nikad od mene Željko nije tražio pomoć, a što se crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora… (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending