Pratite nas

Vidoviti ljudi

“Vidovita” Vesna Rivas: KORONA JE TEK POČETAK LJUDSKIH PATNJI ŠIROM SVIJETA

Published

on

Evo šta Astro tumač Vesna Rivas kaže o vremenima pred nama. Kada možemo i da li možemo da se nadamo boljitku?

“Kao prvo i osnovno, mnogo toga će u ovom periodu rješavati žene. Biće talično, naročito kada je riječ o poslovima sa strancima, najbolje je da u takvim poslovima žene vode, jer one sada vuku pozitivnu energiju. Muškarci neka se pripaze u toku cijelog ljeta i generalno svi. Ušli smo u godinu četvorke, godinu karmičke pravde, ništa nije gotovo. Tek će stvari da se tumbaju. Krenulo je u aprilu, a do septembra nas očekuju velika previranja.

Sada nije vrijeme za ulaganje novca u bilo šta. U septembru se tek zatvara krug. Pripremite se, mnoge tajne će da se saznaju. Odmah se spremite, u ovoj godini nema guranja ispod tepiha..

Suočićemo se sami sa sobom. Korona i ova izolacija je najbolja za to da se okrenemo sebi i svojim porodicama. Svi koji su vrijedni i radni, ne moraju da se brinu. Bilo je teško i biće još teže naredne dvije godine, mijenja se svijet, ne samo u finansijskom smislu, već i u energetskom smislu. Mi nećemo biti isti, ljudi neće biti isti, mnoge firme će propasti i poslovi. Ono što je teško, posebno će doći do izražaja za one koji su živjeli na teret drugih. Oni koji su recimo išli na bolovanja na račun države, propadaju, neće imati ko da ih gura, jer niko neće imati vremena za to.

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending