Pratite nas

Astrologija

Vjerni u ljubavi: SA KOJIM ZNACIMA ZODIJAKA ĆETE IMATI VEZU IZ SNOVA?

Published

on

Ako ste i vi u potrazi za ozbiljnim partnerom na koga možete da se oslonite i kojem možete da vjerujete, saznajte koje znakove bi trebalo da izbjegavate i obratite pažnju na neki od slijedeća četiri horoskopska znaka, piše Elit Dejli.

Bik
Niko ne cijeni svog partnera kao tvrdoglavi Bik. Ovaj zemljani znak ima reputaciju da je lijen, ali kada se Bik nečega prihvati, ništa ga ne može odvući od njegovih obaveza. Pripadnici ovog znaka nisu samo tvrdoglavi, nego su i do kosti lojalni. Možda neće odoljeti novom paru cipela, ali kada je veza u pitanju, biće vam posvećeni do smrti. Oni više vole udobnost i sigurnost nego uzbuđenja, što još više govori u prilog koliko su pouzdani kao partneri.

Djevica
I Djevice su poznate po tome što su razumne i stabilne i potpuno izgrađene ličnosti. Po njima možete navijati sat jer su im tačnost i preciznost potrebni kako bi napredovale. Dok drugi znakovi rutine smatraju dosadnima i ograničavajućim, Djevice najbolje funkcionišu kada znaju šta mogu da očekuju. One nisu dobre samo za izradu rasporeda i izvođenje planova, nego su i jedan od najpouzdanijih partnera u vezi.

Vaga
Iako nisu stabilan zemljani znak, nego vazdušni, kada je u pitanju pouzdanost, oni rođeni u znaku Vage rijetko kad razočaraju. Za pripadnike ovog znaka ništa nije važnije od održavanja ravnoteže i stabilnosti, a to se odnosi i na njihove ljubavne veze. Dobroćudne Vage nisu sretne ako svi oko njih nisu sretni i neće oklijevati ako ikako mogu da doprinesu da se ljudi osjećaju bolje. Uvijek se možete pouzdati u Vagu ako vam je potrebno da vas neko sasluša ili ako vam treba rame za plakanje jer one vole da budu od pomoći ljudima.

Jarac
Jarac odgovornost podiže na poseban nivo. Iako pripadnike ovog znaka prati reputacija da su odgovorni do te mjere da postaju kruti, ne može da se porekne da su Jarčevi dostojni povjerenja i odani do srži. Da li će vas Jarac ostaviti na cjedilu čak i ako radi nešto drugo? Definitivno neće. Ako vam se pokvari auto pri polasku na put, doći će da vam pomogne i poželjeće vam dobar provod i obavezno naglasiti da se javite kada stignete na destinaciju. Jarčevi su partneri koji vas nikad neće iznevjeriti što je mnogo važnije od toga što veći dio vremena nisu raspoloženi za provod i akciju. (Naj portal)

 

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending