Pratite nas

Poznati

Vrati se u svoje selo: MARIJA ŠERIFOVIĆ SE PRED KAMERAMA POSVAĐALA S KOLEGICOM

Published

on

Popularno muzičko takmičenje ‘”Zvezde Granda” puno je iznenađenja, a žiri koji obožava međusobno da se proziva i svađa uvijek privlači veliku pažnju javnosti. Nakon što je Saša Popović otjerao Cecu Ražnatović kući, došlo je do novog okršaja između Marije Šerifović i Viki Miljković.

Pjevačice i članice žirija se često sukobljavaju javno, a njihove prepirke iz emisija danima se prepričavaju.

Marija se sad žestoko iznervirala zbog komentara Viki Miljković na izlaganje Aleksandra Milića Milija.

– Mili, ti nemaš pojma šta pričaš… – odbrusila mu je Viki u jednom trenutku, zbog čega je Marija “poludjela”.

– Gledaj, kad ti meni kažeš da nemam pojma, to je potpuno isto kao da uzmeš i kažeš Đokoviću: ‘E, malo ti bekend taj bezveze – odgovorio je Mili, pa se Marija odmah uključila: ‘Čekajte, što znači ovo?’.

– Dobro, hoćeš me pustiti da ja kažem nešto? – bunila se Viki, a Marija joj je odbrusila:

– Neću, zato što lupaš gluposti i u najmanju ruku si nevaspitana – odbrusila joj je Marija.

– Idi, vrati se u ono tvoje selo, vodite je tamo – žustro je dodala Marija.

Poslije ove svađe, uslijedio je još jedan sukob mišljenja između Marije i Viki, koji se odnosio na talenat i fizički izgled.

O ovom detaljnije u emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje večeras.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

 

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending