Pratite nas

Vidoviti ljudi

Vratila muža uz pomoć Vidovite Rabije: SMOTULJAK SA MAGIJOM SAM ZAMOTALA U MUŽEVE GAĆE I BACILA U RAJNU!

Published

on

Moj muž i ja samo bili primjer uspješnog braka. Razumijevanje, tolerancija, poštovanje, ljubav – sve te stvari koje brak čine idealnim, bile su prisutne među nama.

Idila je trajala sve do tog nesretnog dana. Ničim izazvan moj suprug je počeo vikati na mene, dok mu je iz očiju sijevala – mržnja!

Ne, to nije moj muž, to je neko drugi,pomislila sam tad… Moja porodica i ja već odavno živimo u Njemačkoj. Tamo sam završila školu, zaposlila se i udala. Dok smo moj suprug i ja gradili bračno gnijezdo, ujedno smo proširivali i krug zajedničkih prijatelja. Oduvijek smo bili jako druželjubivi, tako da nam društvo nikada nije moglo biti preveliko.

Maja
Tako smo upoznali i Maju, zapravo najprije sam je ja upoznala, te kada sam s njom izgradila kvalitetan odnos, upoznala sam je i sa mužem. Postale smo najbolje prijateljice i skoro svakodnevno sam je pozivala u svoj stan na ručak, večeru, kafu, partiju karata.

Mom mužu to nije smetalo, naprotiv i on ju je prihvatio kao najbolju prijateljicu. Često smo izlazili utroje čak smo i na ljetovanja ili na zimovanja išli svi skupa.

Međutim, jednog dana sam počela primjećivati da se Majin odnos prema mome mužu promijenio. Svaku priliku je koristila da ga dotakne, nasmije se glasno, u njenom pogledu bilo je – nečega… Na um mi nije odmah pala pomisao da se zaljubila, no nisam to htjela priznati. “Ne umišljaj” ,rekla sam sama sebi tada.

No kako je vrijeme prolazilo, promjene na Maji bile su sve izraženije. S tim bi se nekako i mogla nositi, da nisam počela promjene uočavati i na mužu.

Počelo je tog nesretnog dana, kada je tek tako počeo vikati na mene! U jednom trenutku sam čak pomislila i da će me udariti! To je bio tek prvi u nizu nesretnih događaja koji će uslijediti u mom životu…

Šokantno saznanje

Naš brak se polako rušio. Moj muž je postao agresivan i bahat, sve češće je boravio napolju dokasno i vraćao se kući u sitne sate u pijanom stanju. To me je uništavalo. Smršala sam desetak kilograma i pala u depresiju.

Da je moja bračna idila otišla u nepovrat, morala sam priznati. Spakovala sam kofere i odselila. O svom mužu dugo nisam ništa čula. Ali zanimljivo, ni o Maji. Tek ću kasnije saznati da njih dvoje žive skupa!

To me je dodatno potreslo. I ja sam potom počela da se ponašam nedolično. Izlazila sam s njegovim prijateljem, želeći mu se tako osvetiti. Ali, ta moja osvetnička ludovanja nisu mi donisila zadovoljstvo. Naprotiv, došla sam u situaciju da mi je još samo trebala luđačka košulja. Smjestili su me na psihijatriju, na promatranje. Zbunjivalo ih je što bih dobijala napade, gubila bi svijest, a kosu bih sebi čupala…

Moja majka nije vjerovala doktorima, pa je mimo moga znanja stupila u kontakt sa Vidovitom Rabijom.
– NIje ona za doktora. Ona je pod sihirom. Pokupila je “vlašku magiju” u stanu, u kojem je uvela zmiju sebi u njedra – govorila je Rabija, te rekla mojoj majci da joj pašalje moje slike i nešto od garderobe.

Kako je Rabija odrađivala tretmane, tako se meni bistrilo u bolnici, a da još nisam znala ko je moja spasiteljica. Saznat ću to tek kada su me otpustili iz bolnice na kućno liječenje, jer se moje psihiočko stanje popravilo. Dobila se terapiju za smirenje, ali mi je majka rekla da to ne pijem, već da pijem Rabijinu učenu vodu.
Te večeri sam imala direktan tretman na daljinu kod Rabije. Ona mi je dala upute gdje u stanu da pažljivije i detaljnije pogledam na smotuljke, koji će kada se unište vratiti bračnu harmoniju.

“To se treba spaliti i baciti niz vodu – kazala mi je moja spasiteljica.

Smotuljke sam pronašla na balkonu, u ormariću gdje stoji moja starija obuća. U jednojk cipeli sam pronašla dlake, nokte, perje, jaja…. Odvratno, ali se nisam uplašila jer sam već bila pripremljena za to. Sve sam to zamotala u muževe gaće, zapalila i bacila u Rajnu.

Kod Rabije sam imala ukupno 21 tretman. Obavljala je određene ritual preko slike i za moga muža. Tri mjeseca kasnije, on se javio, a ja sam čekkala kao zapeta puška. Oprostili smo jedno drugom, danas u našem braku opet cvjeta ljubav.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending