Pratite nas

Info

VRISKA, ČUPANJE, ZAPOMAGANJE: Zatekla muža kako troši pare na ljubavnicu

Published

on

Vriska, hrvanje, čupanje, zapomaganje. Upravo se tim riječima može opisati ono što se dogodilo 20. decembra u meksičkom tržnom centru Galerías Metepec, u jednom od hodnika ispred zaprepašćenih građana.

Kako prenose tamošnji mediji, sukob dvije žene isprovocirala je bračna preljuba, te je svjedocima incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićni bonus na ljubavnicu, a što su potvrdili i svjedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspješno uvjeravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

“To mi je koleginica s posla, samo sam pristao da joj pravim društvo u obilasku prodavnica, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu”, uvjeravao je bijesnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vrijeme zna da je vara.

“Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gdje je ti novac? Hajde, donesi ga”, vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesretnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i osbezbjeđenje tržnog centra.

Dio incidenta građani su zabilježili mobilnim telefonima, ali zasad se mogu vidjeti samo fotografije koje su osvanula na društvenoj mreži X. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending