Pratite nas

Poznati

Za dlaku se spasila: POGLEDAJTE KAKO JE POP ZVIJEZDA IZBJEGLA TRAGEDIJU NA BINI

Published

on

Mega zvijezda Tejlor Svift, doživjela je incident tokom svoje turneje Eras u Tokiju, kada je zamalo pala tokom nastupa.

Postavka bine tokom ,,Folklore” dijela uključivao je malu kolibu prekrivenu mahovinom. Tejlor je krenula da silazi niz krov kolibe i umalo pala. Srećom njeni refleksi su odreagovali na vrijeme, ali je pjevačica ipak objasnila publici šta se desilo.

– Zamalo da padnem sa kolibe, ali nisam, i to je… lekcija. Život mi je bljesnuo pred očima. Da, dobro sam. Sve je dobro. Sve je u redu. Sve je super – rekla je publici, smijući se.

– Tako sam srectna što nisam pala sa kolibe, znate na šta mislim? Kakva sjajna noć u Tokiju! Desilo se tačno dok sam skidala pojas… – nastavila je.

Sviftova je imala uspješnu nedjelju sudeći da je albumom „Midnights” četvrti put dobila Gremi za album godine i tako nadmašila legende Frenka Sinatru, Pola Sajmona i Stivija Vondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta. Sviftova je osvojila nagradu i za najbolji pop vokalni album.

 

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending