Pratite nas

Parapsihologija

Za loš san možda je ovo krivac: ŠTA AKO JE KREVET NA POGREŠNOM MJESTU?

Published

on

Za zdravlje je neophodan dobar san, ali i naše psihičko stanje zavisi od toga koliko se tokom noći odmorite. Međutim, za mnoge ljude redovan i dobar san je nemoguća misija. Neko teško zaspi, neko se nekoliko puta noću budi, a treći se teško bude ujutru i nikako im se ne ustaje.

Ako nemate nekih zdravstvenih problema ili niste izloženi velikom stresu, a ipak loše spavate, ne bi bilo loše da razmislite o rasporedu namještaja u spavaćoj sobi. Naime, položaj kreveta može značajno uticati na kvalitet sna. Stručnjaci za feng-šui preporučuju da spavaća soba ne bude isključivo uređena prema praktičnim smjernicama, nego treba imati na umu i protok energije koji može donijeti ravnotežu u prostoriju. Savjetuju da pazite na slijedeće stvari:

1. Ostavite mjesta pored kreveta
U nekim prostorijama je to lakše, a u nekim teže izvesti – posebno ako je spavaća soba mala. Ipak, svakako pokušajte sa svake strane kreveta da ostavite malo slobodnog prostora, odnosno nemojte krevet prislanjati na zid. To će vam dati osjećaj slobode, pa se nećete osjećati skučeno u krevetu.

2. Pobrinite se za simetriju
Pokušajte da uredite spavaću sobu tako da u njoj vlada ravnoteža. Dakle, čak i ako u njoj spavate sami i potreban vam je jedan noćni ormarić i jedna noćna lampa, stavite ih s obje strane kreveta. Ako je prostorija simetrično uređena, biće u balansu – kao i osoba koja spava u njoj.

3. Pogled na vrata
Stručnjaci za feng-šui savjetuju da pozicionirate krevet tako da dok ležite u njemu imate dobar pogled na ulazna vrata sobe. Pri tome krevet ne smije da stoji direktno na liniji vrata, nego treba da bude malo pomjeren na stranu. To će u vama stvoriti osjećaj sigurnosti dok spavate.(Naj portal)

Parapsihologija

POVELJA SUDBINE: Izabrite najljepšu i saznajte šta vas čeka u ostatku života!

Published

on

‘Svitci” postoje već mnogo hiljada godina, oni su se koristili za slanje poruka… Ali mnogo njih se koristili i u magiji… Izaberi jedan ”svitak” (parče papira) i saznaj svoju sudbinu!

Kao sto vidite svaki od ovih ”svitaka” treba još da se ”odmota” kako bi pročitali šta je ono što vam je sudbina namijenila. Vi odaberite jedan pa ćemo mi to uraditi umjesto vas i napisati vam ispod…

AKO STE IZABRALI POVELJU BROJ JEDAN
Kao što vidite na ovom ”papiru” postoji nekoliko sitnih oštećenja, a ona predstavljaju vaš put kroz život koji uopšte nije bio lagan. Imali ste vi mnogo prepreka u životu, ispisali sami sebi neke ”stranice sudbine” ali još je ostalo mnogo toga da uradite.

Kao što vidite na ovoj sredini ”svitka” ne piše ništa samo su prikazane te vaše ”poteškoće”. No, vi ste neko ko zna da se nosi sa svim tim… Odmah da vam kažemo, vaša sudbina nije zapisana do kraja, ona vam je ostavila još mnogo prostora da sami sebi ”krojite” sudibinu. Ono što je sigurno je to da vas uskoro očekuju novi ”životni” testovi, a na njima ćete imate veliki broj problema.

Vaš život nije u potpunosti ”sređen”, postoji nekoliko problema koje nikako ne uspijevate riješiti. Ovaj “svitak” vam prvo govori da pokušate da riješite probleme koji se ”vuku” iz prošlosti. To je nešto što vam veoma smeta, a to morate da napravite kako bi mogli da razmišljate o svijetloj budućnosti i sudbini.

Ipak pri dnu ovog ”parčeta papira” piše da ako nastavite kao i do sada, hrabro, riješit ćete se tih problema, kao i problema iz prošlosti, tako da će vaša sudbina i budućnost biti svijetla, Ako nastavite kao i do sada da idete hrabro kroz život, svitak vam poručuje da vam je sudbina spremila veoma lijepe stvari. Baš zbog toga sto ste tako neustrašivi…

AKO STE IZABRALI POVELJU BROJ DVA:

Vi ste neko ko je veoma pazio u životu na svaki svoj korak, a istovremeno je pazio da nekoga slučajno ne povrijedi. Vi ste osoba koja se uvijek borila da bam bude dobro… Radili ste vrijedno, ali i pošteno, u vešem životu nema situacija zbog kojih se ”stidite”. Sve ste obavljali dostojanstveno i dobro.

Vidite na sredini ovog svitka ne piše ništa, ali je čak ovaj stari papir ostao ”čist”. To znači da nikakve loše stvari niste radili u životu, pa ste zbog toga dobili mogućnost da sami sebi odredite sudbinu.

Kao što možete vidjeti na slici na ovom svitku ima još malo ”papira da se odmota”…. To predstavlja posljednji dio papira, gdje ćete vi sami sebi odrediti sudbinu. Potrebno je samo da odlučite šta vam je veoma bitno, odnosno čemu težite u vašem životu.

Vaša sudbina nije određena samo iz razloga što sami niste odredili svoj glavni cilj, niste odredili sta zelite da postanete. Dakle vi imate tu čast i privilegiju da sami sebi odredite sudbinu i budućnost svojim postupcima. Tu čast ste dobili zahvaljujući svojoj nesebičnost. Kao i dobrom ponašanju kroz vaš život. Odredite sebi ciljeve, pa će vam sudbina biti ono što poželite, tj. biće definitivno sretna…

AKO SI IZABRAO POVELJU BROJ TRI:

Vi ste neko koga život ”nije mazio”, ali neko ko se nikada nije žalio ni na šta. Shvatili ste da su svi tzi problemi koje ste imali, samo neke vrste ”prepreka” koje ste morali proći kako bi vam život bio ljepši i bolji. A to predstavlja zaista plemenit i dobar stav.

Kao što vidite na ovom parčetu papira ima mnogo mrlja, a te ”mrlje” predstavljaju neke vaše ”životne želje” koje niste uspjeli da riješite, iako ste se mnogo trudili. I sami možete vidjeti da tih ”mrlja” ima dosta. Dakle, mnogo vaših želja nije ispunjeno, iako ste vi to svojim stavom zaslužili.

Isto kao i kod predhodna dva svitka, i na ovom je ostalo još malo papira koji treba da se odmota. Taj djelić papira će odlučiti da li će vam budućnost i sudbina biti svijetle ili ne. Ono što je bitno u svemu tome, jeste da zapravo samo vi odlučujete o svojoj sudbini i sreći.

Samo od vas zavisi i ni od koga drugog. Pokušajte da od ovih ”svih” neostavrenih želja izaberete samo neke koje su vam zaista bitne…, pa da se samo njima posvetite kako bi privukli sreću, a samim tim kako bi vam sudbina bila svijetla, kao i budućnost. Pokušajte se izboriti, pošto vi posjedujete ”ogromnu mentalnu snagu”, koja vam daje sve ono što je potrebno za sreću.

Ali da vam olakšamo: vaša sudbina zbog svega onoga što činite plemenito, će svakako biti svijetla i uspješna. To već piše u ovom svitku, a mi smo vam samo rekli da ostvarite svoje ”neostvarene želje” kako bi vam budućnost bila mnogo ljepša., jer ako je to neko zaslužio – onda ste to vi… (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending