Pratite nas

Vidoviti ljudi

Zar moja djeca da dignu ruku na mene: KAKO JE SIHIR MRŽNJE IZ ESMINOG DOMA UKLONILA VIDOVITA RABIJA?

Published

on

Bili smo porodica za primjer, a postali smo u jedno ruku jedno drugima najveći neprijatelji. Ne znam ni zašto? Ali znam samo da mi je to bio najgori period u životu.

Meni su porodica i djeca na prvom mjestu, sve što sam radila u životu bilo je za njihovo dobro, odvajala sam od usta da bi kupila njima patike. Sve sam im dala što sam imala, samo što im dušu nisam dala, ali uzalud.

Sve se to zaboravilo, na kraju smo počeli da se mrzimo. Sve se okrenulo naopako. Odjedanput sam ja postala najgora, svi su bili protiv mene, a nisam ništa kriva. Svaki dan je bila svađa u kući, nisam mogla da vjerujem da moja rođena djeca, koju sam ja podigla, odhranila, vodila doktoru,kada su bili bolesni, liječila ih, žrtvovala svoju sreću zbog njih, da mogu biti tako oholi, hladni prema meni.

Rodila sam i odgojila sina i kćerku. Bili su složni. Bila sam im i prijateljl i majka. Ništa od mene nisu krili, sve sam znala i gdje su,i sa kim se druže. Među nama nije bilo tajni, bili su dobri učenici u školi, a onda odjednom se sve okrenulo naopačke.

Čim se vratim s posla, nisam se ni raspremila, a oni bi počeli da mi nešto prigovaraju,da se samnom svađaju, da oni mene kritikuju. Nisu se libili ni uvreda ni psovki za koje nikada nisam ni mogla pomisliti da se mogu izgovoriti ili čuti u mojoj kući.

Najviše sam se svađala sa sinom, a od kćerke sam osjetila da me mrzi. Imala je takav pogled da se zaledi krv u venama, to je najgori osjećaj kada vas vaše dijete mrzi. Imali smo sve da budemo sretni, ali uzalud!

Sramota me je što ću ovo reći, ali neka se zna koliko zlo može daleko da ide, koliko čovjek može da posrne. Mene je moj sin jednom u svađi ošamario. Doživjela sam šok nakon kojeg sam završila u hitnoj pomoći. Zar moj Bilal, moj ponos da digne ruku na mene!?

O ovome majčinom poniženju nije lako pričati, ali moram jer ima sigurno još majki koje su žrtve svoje djece, a ne znaju da nije krivo njihovo dijete, već zlo koje upravlja njime. Ja sam to iskusila na vlastitoj koži, gineš za dijete, tolerišeš, preispitujem sebe gdje si pogriješila, tražiš „slamku spasa“ u bilo čemu i kada ti dijete polomi suđe, razbije prozor, galami na tebe…Jednom pilikom kćerka me gađala saksijom.

Donekle smo mogli normalno da pričamo preko telefona, ako sam ja na poslu. U kući ratno stanje! Kao i svaka majka voljela sam i ja svoju djecu, ali u jednom trenutku mi je bilo došlo da pobjegnem od njih, da se nikada više ne vraćam kući.

U takvom haotičnom stanju javila sam se vidovitoj Rabiji. Imala sam osjećaj da samo ta žena može spasiti mene i djecu. Porazgovarale smo. Ona nam je „otvorila zvijezdu“ . TU sam shvatila ono što sam sumnjala – da je uzrok našoj neslozi šejtanski posao, da se đavo uselio u našu kuću.

Napravljen nam je sihir mržnje. Neko je zatrovao moju djecu mržnjom prema majci. Vidovita Rabija je Kur'anskim dovama i surama započela tretmane čišćenja sihira.

Nije bilo ni to jednostavno podnositi, kćerka se preznojavala, izvijala, opirala, a sin samo ponavljao „vještice“. Ja sam povraćala zelenu vodu.

I krenulo je nabolje. Iako smo nakon prvog tretmana bili mokri kao krpa, manje je bilo nervoze u kući. Uglavnom su ćutali, svako u svome svijetu. Kao da je počela savjest da nas peče, a zapravo to su bile prve reakcije nakon tretmana Vidovite Rabije.

Imali smo još četiri tretmana, više nam nije ni trebalo. Sloga, ljubav, harmonija, nafaka su se vratili u naše živote. Sada me moja djeca ponovo zovu „mama“, opet se smijemo, dogovaramo, normalno pričamo sve zahvaljujući Vidovitoj Rabiji.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending