Pratite nas

Info

Zastrašujuće: JAK VJETAR OKRENUO AVION UOČI KONTAKTA S PISTOM (Video)

Published

on

Gotovo svi turski mediji su prenijeli zastrašujući snimak zabilježen na aerodoromu Ordu Giresun, a sve su videom dokumentovali građani koji su u ponedjeljak sa sigurne udaljenosti posmatrali pokušaj slijetanja aviona u vlasništvu Turkish Airlinesa.

Sirota posada već se prilikom prilaska pisti silno mučila da poravna avion, ali se i prisilno vratila u visine nakon što je vjetar okrenuo letjelicu ulijevo u trenutku kada je već bila jako blizu tlu. MNohim putnicima su počle iskakati sijete na glavi.

Kako su to iskustvo doživjeli putnici, ne moramo ni pitati, ali zato možemo kazati da je izvanredna i pravovremena reakcija pilota završila u informativnim emisijama.
Portal Haber u utorak je prenio informaciju da je avionv nedugo potom ipak uspješno prizemljen. (Naj portal) 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending