Pratite nas

Zanimljivosti

Zavodnica Lana: SPASILA SAM NA HILJADE BRAKOVA, NJIHOVE ŽENE IMA DA SU MI ZAHVALNE

Published

on

Lana Mej (42) ističe da ona pokušava da pomogne oženjenim muškarcima, a ne da ih preotme. I dok mnoge djevojke izlaze isključivo sa oženjenima zarad materijalne dobiti, Lana tvrdi da je sama zaradila 20.000 dolara. Naravno, oni je plaćaju, ko bi drugi.

Ova žena uči oženjene muškarce kako da povrate iskru u svoje brakove. Kako kaže, nekoliko muževa ju je kontaktiralo preko aplikacije za odrasle. Obratili su joj se za pomoć, ističući da su zaglavljeni u odnosu sa suprugom jer su intimni odnosi nestali, kao i da mi se ne dopada takav način života.

“Mnogi od njih žele da se osjećaju viđeno, saslušano i poželjeno. Muškarci, kao i žene, žele da osjete intimnost i dubok osjećaj povezanosti i to je ono što ja pokušavam da im pružim. Neki su mi rekli da toliko vole svoje žene, ali da nisu bili dugo intimni s njima, pa žele savjet kako da povrate varnice”, rekla je Lana i dodala:

“Pozitivno je, jer ovi muškarci žele da porade na svom odnosu i na sebi, a ja volim što mogu da pomognem oko intimne strane odnosa”, rekla je Lana koja sesije obavlja putem video-poziva.

Kako je objasnila, prvo što pita klijenta jeste da li želi savjetovanje ili razgovore za odrasle, a potom mu pomaže oko usavršavanja vještina.

Lana, koja je inače samohrana majka, kaže da je spasila hiljade brakova, uprkos tome što se mnogi podsmijavaju njenom poslu. Bilo kako bilo, kad bi žene znale sa kim im muževi razgovaraju, ne znamo da li bi stvarno bile tako mirne i istinski zahvalne. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending