Pratite nas

Zanimljivosti

Zavrtit će vam se u glavi: KOLIKO DANA U GODINI ŽENA PROVEDE PRED ORMAROM, JER NEMA ŠTA OBUĆI!

Published

on

Mislite da je lako donijeti odluku da li je pametnije obući pantalone ili suknju? Zaposleni nikada ne zna kakvo će biti grijanje tog dana na poslu, pa mora da se oblači slojevito.

Ukoliko žena “promaši” boje pa sklopi roze košuljuju sa bordo džemperom – koleginice će je ogovarati!

U prosjeku, žena provede četiri mkeseca razmišljajući o tome šta da obuče za odlazak na posao, oktiva jedna studija. To je 14 minuta dnevno, što je ekvivalentno dva i po dana u godini tokom prosječnog radnog vijeka.

Više od jedne trećine je reklo da je pod pritiskom kako da se obuče za posao, a 76% je priznalo da im je teško da odluče šta je prikladno, a šta ne.
Jedini spas za ovaj problem je da veče prije odlaska na posao pogledate šta kaže vremenska prognoza i da unaprijed na stolicu pripremite garderobu za sutrašnji dan. (Naj portal/ Foto: Depozitfoto)

Zanimljivosti

Doktore, šta da radim: I NE UMOČIM, A VEĆ SAM GOTOV!

Published

on

Problem sa preranom ejakulacijom može da upropasti i najozbiljniju vezu. A šta da radite kada, kao jedan Britanac, taj problem imate već 13 godina.
“Imam 29 godina i patim od prerane ejakulacije, otkada sam počeo sa se*som, a to je bilo sa 16 godina”, kaže on i nastavlja:

“Zbog toga sam već frustriran i depresivan jer ne znam šta nije u redu sa mnom. Kada ću postati “normalan” muškarac i uspjeti da zadovoljim ženu”.

“U ozbiljnoj sam vezi već godinu dana, i iako moja djevojka kaže da joj ne smeta moj problem, mislim da mi ne govori istinu”, navodi muškarac.

“Probao sam u krevetu sve što mi je palo na pamet da bih spriječio prerani vrhunac – planirao sam veliku kupovinu u supermarketu, zamišljao sam Borisa Džonsona (premijer Velike Britanije, prim. nov) golog, ali uzalud, ništa nije pomoglo”, očajan je Englez.

“Više od svega na svijetu želim da zadovoljim moju djevojku. Zbog svega ovoga mi se se*s ogadio. Šta da radim?”, pita se Britanac.

Odgovor terapeuta: Se*sualna želja počinje u glavi, i što više brinete, teže ćete pronaći rješenje. Uostalom, da li ste znali da prosječan muškarac u krevetu izdrži oko 5 minuta.

Uslijedili su brojni savjeti na forumu; neki komični, drugi dobronamjerni. Jedan ljekar mu je predložio da koristi kondom, u tom slučaju može na kratko odlložiti ejakulaciju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending