Pratite nas

Zanimljivosti

Zbog glasnog seksa od ponoći pa nadalje, jedni kude komšije iz stana broj 70, drugi im aplaudiraju: DA LI JE BOLČJE DA SE TASLAČE, ILI DA SE SVAĐAJU I TUKU?

Published

on

Stanari jedne zgrade u Novom Sadu su na pravim mukama zbog bračnog para koji ima glasne odnose. Kako se navodi u obavještenju koje su stanari postavili u zgradi, oni su zamolili komšije iz stana 70 da se stišaju tokom svojih odnosa u periodu od 12 do 1 uveče. Fotografija ovog obavještenja je objavljena na Instagram stranici “192_rs” i izazvala je veliki broj komentara.

Jedna korisnica je u komentarima navela da je i sama imala slično iskustvo sa glasnim komšijama i da razumije stanare koji su postavili obavještenje. Ona je istakla da to nije pitanje ljubomore, već da su komšije bile toliko glasne da je bilo neprijatno, pogotovo ako su u gostima imali djecu ili roditelje.

Međutim, bilo je i onih koji su se zapitali da li bi stanari isto tako reagovali na nasilje u porodici. Jedan od komentara je bio da bi trebalo otići lično do komšija i reći im šta smeta, umjesto da se koriste anonimnim porukama. Takođe, jedan komentar je glasio “lako je biti hrabar anonimno”.

Naravno, bilo je i onih koji su stali na stranu komšija iz stana 70 i nazvali stanare ljubomornim dušama.

„Bolje da se taslače, nego da se tuku“ – glasio je jedan od komentara. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending