Pratite nas

Info

Zbog mobitela se potukli nastavnik matematike i učenik: NASTAVNIKU “CRVENI” KARTON (Video)

Published

on

Na društvenim mrežama je ovih objavljen incident koji se dogodio u ponedjeljak u Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi “Despot Đurađ” u srpskom gradu Smederevu. Nakon što je nastavnik pokušao oduzeti telefon učeniku, na satu je došlo do njihove tuče.

Na snimku koju je snimio učenik iz istog razreda vidi se da nastavnik oduzima mobitel učeniku drugog razreda ove srednje škole te se vraća za svoj stol. Međutim, učenik ga povlači i nagurava se s njim uslijed čega je došlo i do obaranja tinejdžera na stol.

“Hrvanje” je nastavljeno idućih nekoliko sekundi, nastavnik je bio vidno iznerviran ponašanjem učenika koji je uporno pokušavao da mu otme telefon koji mu je oduzeo. Nakon što je učenik uspio vratiti svoj telefon još jednom je nastavnika gurnuo prema ploči, a on je na kraju izašao iz učionice te napustio čas matematike koji nije mogao realizirati.

Na snimku se također čuje smijeh iz razreda koji je pratio ovaj incident. Okršaj između nastavnika R.P. i učenika je škola ocijenila kao treći stepen nasilja, što je takozvani crveni, najviši nivo nasilja.

Prema riječima Miladina Vitorovića, direktora škole iz Smedereva, povod svađe je bio mobitel.(Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending