Pratite nas

Kućni ljubimci

Zbog nje je najurila momka: NE VOLIŠ MOJU MAČKU, NE ŽELIM TE U NAŠEM DOMU!

Published

on

Kućnog ljubimca većina vlasnika smatra članom porodice i prema njemu se odnosi ravnopravno kao prema ostalim ukućanima.

Međutim, ne dijele svi taj osjećaj i smatraju da su životinje manje važne od ljudi, zanemarujući činjenicu da ljudi sa svojim ljubimcima mogu da izgrade veze koje su čak i jače od onih s ljudima.

Jedna korisnica Redita podijelila je priču o tome kako njen dečko nije volio njenu mačku, zbog čega ga je jednog dana zamolila da ode iz stana.
Djevojka (24) živjela je sa svojim dečkom u vrijeme kada je podijelila svoju priču. Dečko se zapravo doselio kod nje, nakon što je neko vrijeme razmišljao o tome.

Žena ima mačku po imenu Mili i dečko je nije baš volio. Zapravo, predložio joj je da se riješi životinje, jer on stvarno ne voli mačke i više je ljubitelj pasa. U početku, ovaj stav nije joj djelovao zabrinjavajuće i djevojka nije previše razmišljala o tome.

Prelomni momenat dogodio se kad je čula svog dečka kako se obraća njenoj mački kad je mislio da ga ona ne čuje.

“Tako si bezvrijedna” – čula je dečka kako govori njenoj mački.

Opisala je da je u tom tonu bilo toliko zlobe i da ga nikada nije čula da tako govori. Stvarno se uplašila i rekla svom dečku da napusti njen stan, ne mareći što nema gdje da živi.

Kasnije se smirila i isti dan razgovarala sa njim. Objasnio je da se osjećao povrijeđeno jer je rekla da je stan njen, a ne njihov. Takođe je bio uzrujan što bi ona radije odabrala životinju umjesto čovjeka. Iako je pristala da se dečko vrati u stan, ostali korisnici Redita su je savjetovali da to ne čini.

Nakon nekoliko dana ponovo se javila na Reditu i otkrila da je ipak raskinula s dečkom, a mnogi su podržali njenu odluku. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Pogledajte gdje je odlučila da malo otkunja: OVA MACA MNOGO VOLI PARE!

Published

on

Svi znamo da su mace prave male mudrice, ali svejedno nas skoro svakodnevno oduševe nekim genijalnim rješenjem.

Ova scena se ne viđa svakoga dana, a nasmijala je korisnike društvenih mreža. Oduševila je I prolaznike, koji su bili krenuli da podiognu novac iz bankomata. Niko nije želio da je pomjeri. Svima bi izmamila osmjeh, neko bi joj potepao ili je pomazio, ali nije želio da je pomjeri za “mjesta za odmor”

Definitivno, vrijeme provedeno s mačkama nije nikada izgubljeno vrijeme. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending