Pratite nas

Kućni ljubimci

Zbog ove fotke su ostali živi: TRI SATA PRIJE EUTANAZIJE PSI SE ZAGRLILI ČEKAJUĆI SMRT

Published

on

Kala i Keiru samo su tri sata dijelila od eutanazije kada je nastala fotografija koja je dirnula srca mnogih i na kraju im spasila život.

Psići, zatvoreni u kavez u azilu, snimljeni su u zagrljaju i pomalo tužnih izraza lica… Kao da su predosjećali što im slijedi. Fotografija je osvanula na Facebooku te izazvala brojne reakcije. U posljednji trenutak njihove živote spasila je udruga Angels Among Us Pet Rescue.

“Kala i Keira bili su nekoliko sati udaljeni od planirane smrti kada ih je volonter skloništa snimio i uhvatio srceparajući zagrljaj. Angels Among Us Pet Rescue znao je da je potrebna hitna akcija kako bi spasili ova dva prijatelja i izvukli ih iz užasne situacije”, objasnili su iz udruge, a prenio je Index.hr..

Kala i Keira uskoro su dobile i novi dom jer je njihova priča obišla društvene mreže i tako im je pružena nova šansa. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending