Pratite nas

Info

Zbog ovog momka žene formirale udruženje žrtava: BIO U VEZI SA 39 DAMA I SVAKOJ OBEĆAO BRAK

Published

on

Serijski “dečko” uhapšen je u Japanu nakon što je imao 35 različitih djevojaka u isto vrijeme i od svih je primio poklone i čestitke.

Takaši Mijagava, honorarni radnik bez stalnog prebivališta iz japanske regije Kansai, rekao je svakoj od žena sa kojima je izlazio da mu je rođendan na drugi datum. I nije se dobro proveo.

Ovaj, moramo priznati, dovitljivi 39-godišnjak je uhapšen zbog prevare 35 žena nakon što se pretvarao da je ozbiljan u vezi sa njima.

Mijagvin pravi rođendan 13. novembra. U jednom slučaju, Miiagva je rekao 47-godišnjoj ljubavnici da mu je rođendan 22. februara, dok je druga žrtva, 40, rekla da joj je rekao da mu je u rođendan u julu. Treća žena, koja ima 35 godina, rekla je da vjeruje da je u aprilu.

Prema SoraNjuvs24, ukupan broj žrtava, te 2021. godine kada je uhapšen, iznosi 35 žena s mogućnošću da se javi još više.

Zajedno, žene su optužile Mijagavu da im je prevarom oteo od 665 funti vrijednih rođendanskih poklona, odjeće i gotovine.

Osumnjičeni je upoznao svoje žrtve dok je radio za marketinšku kompaniju koja se bavila prodajom vodoničnih tuš glava i drugih proizvoda.

Navodno je ciljao na neudate žene i započinjao svaku vezu sa sugestijom da će brak biti osiguran u njihovom odnosu.

Međutim, žene su na kraju formirale udruženje žrtava i prijavile Mijagavu policiji u februaru te godine. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending