Pratite nas

Poznati

Zgodnija nego ikada: NE ZOVU BEZ RAZLOGA JELENU ROZGU “KRALJICOM STILA”

Published

on

U dupke punoj Areni Zagreb, popularna Jelena Rozga napravila je spektakl za pamćenje! Ovo je bez sumnje jedno od njenih najsmjelijih scenskih izdanja.

Osim po fenomenalnom vokalu, jedna od najpopularnijih pjevačica u region poznata je i po liniji na kojoj joj mnogi zavide. Ova plavokosa ljepotica je tokom svog solističkog koncerta, ponovo dokazala da je kraljica stila, ne samo svakodnevnog, već i scenskog.

Rozga je promijenila nekoliko fantastičnih izdanja tokom večeri, ali nam je jedno posebno zapalo za oko u stilu svjetskih diva poput Dženifer Lopez, Šakire i Bijonse.

Naime, Jelena je istakla zogdnu figuru uskočivši u tijesan kombinezon u boji kože, prekriven crvenom čipkom od štrasa, preko kog je nosila mali crni bolero, sav u karnerima. Izgled je zaokružila crvenim sandalama sa kajšićima, i zaista je mogla da izađe na crtu i najpoznatijim pjevačicama svijeta.

Atraktivna pjevačica je jedno vrijeme imala problema sa zdravljem, čak je operisala i štitnu žlijezdu. Zbog toga je svoje navike promijenila iz temelja.

“Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam da kažem ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala, jer imam problema sa srcem i štitnom žlijezdom i to više ne krijem. Štitnu žlijezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla – E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam” – otkrila je Rozga. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending