Pratite nas

Vidoviti ljudi

Zlokobna sudbina M.M. iz Brčkog: KAKO JE VIDOVITI ADO SKINUO SIHIR, KOJI JE BIO NAMIJENJEN NJEGOVOM OCU!?

Published

on

M.M smo zatekli kod Vidovitog Ade iz Doboja, čovjeka nevjerovatnih mogućnosti i sposobnosti, duhovnog iscjelitelja svjetskog glasa. M.M. je jedan od mnogobrojnih sretnika koji su lijek za svoje oboljenje pronašli kod ovog iscjelitelja.

Vidovitom Adi je Božijom voljom predodređeno da pomaže ljudima koji su izgubili svaku nadu. M.M.jje tek 30 godina…

“Cijeli dan osjećao sam neki pritisak u tijelu! Ponajviše me mučila nervosa, bolovi u glavi, nadutost želuca. Ta nelagoda nije me prolazila cijelu sedmicu, pa sam pomoć zatražio u domu zdravlja. Ljekar mi je rekao da moje stanje može imati veze sa stresom, sa teškim životom u porodici. Propisao mi je antidepresive I rekao mi da se manje sikiram. Pa i nisi mi baš previše pomogao, pomislio sam – ovako prepričava događaj od prije sedam godina tridesetogodišnji mladić M.M.iz okoline Brčkog.

Zlokobna sudbina M.M prati od malih nogu. Rođen je u Tuzli, ali posljednih nekoliko godina živi u okolimni Brčkog. Odrastao je sa majkom koja je muža pijanicu napustila prije 20 godina i život sebi I djeci pokušala izgraditi pod drugim krovom.

“Sedam godina sam izbjegavao ljude, porodicu, prijatelje… Najljepše sam se osjećao sam. Kada bi mi neko ponudio neki posao, izdržao bi nekoliko mjeseci i onda otišao glavom bez obzira. Dani su mi prolazili kao u magli. Srećom da mi moja porodica nije bila okrenula leđa, izdržavali su me – kaže M.M.

Vidjevši da njen sin propada, majka od M.M obratila se Vidovitom Adi. Molila je za lijek svom sinu. Ako je danas pitate o tome, kazati će da je doživjela šok kad je čula dijagnozu.

“Vaš sin je pod utjecajem crne magije koja se generacijama prenosi u vašoj porodici. Bio je namijenjen njegovom ocu – rekao je Ado te predlažio kako da se ovih mračnih sila svi oslobode.

“Ado mi je dao vodu na koju je učio molitve za mene. Dobio sam I hamajliju, ten eke savjete šta da uradimo u kući, koje slike da sklonimo. Tom vodom sam se sapirao kod kuće nekoliko dana. Poslije prve terapije osjetio sam olakšanje, a nakon desetak dana bio sam spreman da izađem na ulicu pun elana. Imam osjećaj da je Adina “učena voda2 saprala sav jad, svu težinu sa mene – kaže M.M.

Otvorila su mi se mnoga vrata, očekujem početkom proljeća posao u jednoj njemačkoj firmi – dodaje M.M.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

BIJELI MAG ČUVA “LANETU” LEĐA: Zašto dr. Nedeljko Dražić štiti Željka Joksimovića od “zlih ljudi?

Published

on

Dr Nedeljko Dražić je parapsiholog, bijeli mag i prvi pravoslavni i tibetanski šaman poznat sirom svijeta.

Kako kaže, on je doktor medicine, doktor holistik medicine i doktor parapsihologije, te doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, član Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, kao i edukator magije u Arapskim Emiratima.

On je jedno vrijeme redovno pratio Željka Joksimovića. Prije desetak godina za vrijeme promocije novog Željkovog albuma pratio ga je u stopu Evo zašto poznati šaman Lanetu “čuva leđa“:

“Svi poznati i uspješni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspjeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Oko Željka, negativne energije ima u izobilju. Prije desetak godina te negativne vibracije su dolazile, uglavnom, sa ženske strane, a primijetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspio sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pjevač koji je ljubomoran na Željkov uspjeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pjevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspjele da sprovedu u djelo – objašnjava bijeli mag.

On kaže za Željka da je dobar čovjek. Prijatelji su i uzajamno se poštuju. A na pitanje da li je Željko Joksimović podložan crnoj magiji, Nedeljko kaže:

“Nikad od mene Željko nije tražio pomoć, a što se crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora… (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending