Pratite nas

Vidoviti ljudi

Zna i pogoditi: OVAJ ČOVJEK JE PRIJE TRI GODINE “VIDIO” KRAJ SEVERINE I IGOROVE LJUBAVI

Published

on

Za Mevludina Duvančića, parapsihologa iz okoline Doboja, kažu da je balkanski Nostradamus. Jai saradnik zna biti nezgodan, djeluje nadobudno, ali kada se upusti da “zaviruje” u sudbinu onih koji to od njega traže, postaje sasvim druga, toplija i dobonamjernija osoba.

Iako od njega mnogi traže da “pogodi u sekundi” šta ga čeka, on to nije u stanju. Ali, jeste sposoban predvidjeti događaje, koji se kasnije obistine.

Kada je 2017. godine, gostojući kod Ognjena Amidžića rekao da Severina neće ostati u braku sa Igorom Kojićem,to je zvučalo kao Duvančićevo lupetanje. Izgleda da nije “lupetao”. Evo šta je tada rekao:
“Severina i Igor, koliko ja vidim, rade na novom djetetu, ali neće im uspjeti. Ja vidim da će se oni rastati – kazao je Duvančić.

Duvančić se pohvalio i kako je predvidio u IN magazinu Nove TV kako će se Severina razići s Milanom Popovićem i to odmah nakon što rodi sina, no priznao je da je zbog tog proročanstva kasnije imao problema s kraljem bakra. Navodno je dobivao i prijetnje.

On je predvidio tešku saobraćajnu nesreću Halida Bešlića. Dok je Halid bio u komi mnogi su vjerovali da se pjevač neće izvući, ali on je nazvao Halidovu suprugu Sejdu i rekao da će se Halid probuditi.

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending